Sommarresor till Bad Gastein

 

Öppet köp på alla våra resor

För din trygghet har vi just nu öppet köp på alla våra sommar- och vandringsresor.

Öppet köp på alla resor

För din trygghet har vi just nu öppet köp på alla våra sommar- och vandringsresor.

För äventyrare och livsnjutare

Gasteinerdalen och Bad Gastein som är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern har av många utsetts till Österrikes vackraste naturområden. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen som inbjuder till många olika vandringar, utflykter och aktiviteter.

  • Moderna & bekväma hotell
  • Unika naturupplevelser
  • Passar hela familjen
  • Stort aktivites- & utflyktsutbud

Tack vare sina varma källor blev Bad Gastein redan under 1790-talet en världsberömd kurort som dåtidens största celebriteter och kungligheter besökte varje år för att njuta av ren alpluft, god mat och kurbad.

Stort utbud av aktiviteter

I Bad Gastein finns det massor att uppleva och vi erbjuder ett brett utbud av äventyrliga aktiviteter som passar stora som små. Varje vecka erbjuder vi ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att följa med på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter. Upplev världsarv såsom Venedig, Salzburg eller Österrikes högsta berg - Grossglockner. Läs mer här >>

Boka före 30 april - spara upp till 3 500 kr

Förutom att du har öppet köp när du bokar din sommar- eller vandringsresa före 30/4 så ingår alla middagar i priset, värde upp till 3 500 kr.

Hotell i Bad Gastein

Sortera efter

Karta över Bad Gastein

Upplev Gasteinerdalen i unik 3D