Bild

Hotel Eden Rock

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 59 omdömen ›

”Mycket fint rum med hög standard och balkong med en fantastisk utsikt över dalen. Rent och fräscht, bra städning. I frukostbuffén finns det ett stort urval att välja bland. Väldigt nöjd med vistelsen  ” Ulrika Ö - okt 2019

”Centralt beläget i Bad Gastein ligger detta trevliga, nyligen renoverade hotell. Fina rum med mycket bra förvaringsmöjligheter, som är viktigt när man troligen är här för att antingen vandra eller åka skidor. Rent och snyggt överallt. ” Maria T - maj 2019

”Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.” Storlya - aug 2018

”Ett bra hotell med sköna sängar. Lugnt boende, centralt placerat mitt i händelsernas centrum!” Joakim - jul 2018

”Eden Rock rockar - En veckas hotellvistelse med frukost. Sköna sängar, täcken, kuddar och rent och snyggt. Bra frukost, stort urval av bröd, pålägg, frukt, ost, kaffe/te, juicer, fil, yoghurt, flingor, müsli mm. Lungt och tyst när vi var där trots fotbolls-VM. Blev uppgraderade till familjerum/ 4-bäddar och två badrum. ” Malin T - jul 2018

”Ett välrenoverat hotell med snygg inredning. Bodde på våning 7 i väldigt snyggt rymligt rum med fräscht badrum och balkong. Bra frukost!” Catherine - sep 2018

”Utsikt, mycket rent och prydligt, nyrenoverat, inga störningar från grannar, toppenfrukost i restaurang Angelo liksom en middag där, förstklassigt badrum med 2(!) tvättställ, generösa byten av handdukar. Mycket bra hotell!” Arnold - jun 2018

Skidlift

500 m

Skidbuss

300 m

Centrum

150 m

Från 6 297 kr/person

Flyg inkl bagage, hotell sju nätter och frukostbuffé

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2022-09-17 och boende i sexbäddsrum

Hotel Eden Rock - nyrenoverat hotell mitt i byn

Hotel Eden Rock, Bad Gasteins klassiska skidåkarhotell har totalrenoverats under 2015. Det vackra hotellet från 1906 har ett utmärkt läge mitt i byn och erbjuder ca 100 bäddar.

Välj mellan 2-bäddsrum, 3, 4, 5 och 6-bäddsrum som har 2 rum och 2 dusch/WC. Alla rum har bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och minikylskåp. Vissa har balkong.

Hotellet har dalens kanske mest populära restaurang, italienska Angelo där också frukosten serveras för hotellets gäster. En halvtrappa ner ligger välkända Eden's Pub som öppnade redan 1982. Här har både Bono (U2), Jude Law och Hugh Grant druckit iskall Guinness på fat och upplevt den sköna stämningen.

Gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Därför skall du välja Hotel Eden Rock

Nyrenoverat
Perfekt läge i byn
Egen italiensk restaurang
Modernt inredda rum
Populär bar
Sköna DUX-sängar

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
500 m
Centrum
150 m
Skidbuss
300 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Eden Rock

Dubbelrum - 17-23 m2

Dubbelrum med dubbelsäng. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum med balkong - 17-23 m2

Dubbelrum med dubbelsäng. Bad/dusch och WC, balkong, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum med förbindelsedörr - 20+20 m2

Två dubbelrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng samt badrum med bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr - 39-44 m2

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr. Badrum i båda rummen med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr, balkong - 39-44 m2

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr. Badrum i båda rummen med bad/dusch och WC. Balkong, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 16-20 m2

Enkelrum med bad/dusch och WC. TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Familjerum - 30 m2

Fyrbäddsrum som är uppdelade på två rum. Ett rum med dubbelsäng och ett med en våningsäng. Badrum med bad/dusch, två toaletter, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum med balkong - 30 m2

Fyrbäddsrum med bekväma DUX-sängar, en dubbelsäng och en våningssäng eller enkelsängar, dusch/WC, balkong, TV och gratis Wi-Fi.

Sexbäddsrum - 35 m2

Familjerum med sex bäddar som är uppdelade på två rum. Badrum med bad/dusch, två toaletter. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Familjerum för 5-6 personer, balkong

Familjerum med sex bäddar som är uppdelade på två rum. Badrum med bad/dusch, två toaletter. Balkong, TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum - 30 m2

Fyrbäddsrum med bekväma DUX-sängar, en dubbelsäng och en våningssäng eller enkelsängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum - 20-23 m2

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng Bad/dusch och WC, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum med balkong - 20-23 m2

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng eller bäddsoffa. Bad/dusch och WC, minikylskåp och gratis Wi-Fi.Balkong

Två trebäddsrum med förbindelsedörr

Två trebäddsrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,4 / 5
2367 omdömen

Mycket fint rum med hög standard och balkong med en fantastisk utsikt över dalen. Rent och fräscht, bra städning. I frukostbuffén finns det ett stort urval att välja bland. Väldigt nöjd med vistelsen 

Centralt beläget i Bad Gastein ligger detta trevliga, nyligen renoverade hotell. Fina rum med mycket bra förvaringsmöjligheter, som är viktigt när man troligen är här för att antingen vandra eller åka skidor. Rent och snyggt överallt.

Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.

Ett bra hotell med sköna sängar. Lugnt boende, centralt placerat mitt i händelsernas centrum!

Eden Rock rockar - En veckas hotellvistelse med frukost. Sköna sängar, täcken, kuddar och rent och snyggt. Bra frukost, stort urval av bröd, pålägg, frukt, ost, kaffe/te, juicer, fil, yoghurt, flingor, müsli mm. Lungt och tyst när vi var där trots fotbolls-VM. Blev uppgraderade till familjerum/ 4-bäddar och två badrum.

Ett välrenoverat hotell med snygg inredning. Bodde på våning 7 i väldigt snyggt rymligt rum med fräscht badrum och balkong. Bra frukost!

Utsikt, mycket rent och prydligt, nyrenoverat, inga störningar från grannar, toppenfrukost i restaurang Angelo liksom en middag där, förstklassigt badrum med 2(!) tvättställ, generösa byten av handdukar. Mycket bra hotell!

Hotel Eden Rock Trip Advisor Rating Image

59 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
28
Bra
28
Medel
2
Dåligt
1
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5