Bild

Hotel Eden Rock

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 59 omdömen ›

”En av de bästa semestrarna vi haft. Underbart resmål, trevliga guider, god mat, fint hotell Eden Rock, härliga aktiviteter. Tack för en underbar vecka!” Johan Andersson - aug 2023

”Mycket fint rum med hög standard och balkong med en fantastisk utsikt över dalen. Rent och fräscht, bra städning. I frukostbuffén finns det ett stort urval att välja bland. Väldigt nöjd med vistelsen  ” Ulrika Ö - okt 2019

”Centralt beläget i Bad Gastein ligger detta trevliga, nyligen renoverade hotell. Fina rum med mycket bra förvaringsmöjligheter, som är viktigt när man troligen är här för att antingen vandra eller åka skidor. Rent och snyggt överallt. ” Maria T - maj 2019

”Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.” Storlya - aug 2018

”Ett välrenoverat hotell med snygg inredning. Bodde på våning 7 i väldigt snyggt rymligt rum med fräscht badrum och balkong. Bra frukost!” Catherine - sep 2018

”Utsikt, mycket rent och prydligt, nyrenoverat, inga störningar från grannar, toppenfrukost i restaurang Angelo liksom en middag där, förstklassigt badrum med 2(!) tvättställ, generösa byten av handdukar. Mycket bra hotell!” Arnold - jun 2018

Skidlift

500 m

Skidbuss

300 m

Centrum

150 m

Från 4 985 kr/person

Inkl flyg, hotell & frukost

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2024-08-24 och boende i sexbäddsrum

Hotel Eden Rock – modernt hotell mitt i byn

Sportiga alphotellet Hotel Eden Rock har ett utmärkt läge mitt i byn, med utsikt över dalen och de mäktiga omgivande bergen. Hotellet byggdes ursprungligen år 1906 av den kända italienske byggmästaren Angelo Comini. Sedan dess har hotellet byggts om och för några år sedan genomfördes en totalrenovering, men den ursprungliga känslan och charmen har man bevarat.

På Hotel Eden Rock bor man bekvämt i moderna och smakfullt inredda hotellrum, med genomgående vackra och lyxiga material. Samtliga rum har sköna DUX-sängar och faciliteter så som TV, safe, minibar och gratis Wi-Fi. Många av rummen har också balkong.

I bottenplan på hotellet finner man Gasteindalens kanske mest populära restaurang, mysiga italienska Restaurant Angelo. Här är det ofta fullbokat av både lokalbefolkningen och turister, och på menyn finns allt från fantastisk pasta till pizza och en imponerande vinlista. Det är här som den goda frukosten dukas upp för hotellets gäster. För de som bokat halvpension serveras även de goda trerätters middagarna i restaurangen.

Missa inte! En halvtrappa ner ligger välkända Eden's Pub som öppnade redan år 1982. Här har både Bono (U2), Jude Law och Hugh Grant druckit iskall Guinness på fat och upplevt den sköna stämningen.

Hotel Eden Rock är ett av våra mest omtyckta hotell med sina fina rum och trevliga atmosfär. Välkommen att boka din alpresa hit i sommar!

Därför skall du välja Hotel Eden Rock

Trevlig läge mitt i byn
Modernt inredda rum
Smakfull inredning
Familjevänligt
Personlig service
Populär bar
Uppskattad frukostbuffé
Egen italiensk restaurang

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
500 m
Centrum
150 m
Skidbuss
300 m
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Eden Rock

Dubbelrum - 17-23 m2

Dubbelrum med dubbelsäng. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum med balkong - 17-23 m2

Dubbelrum med dubbelsäng. Bad/dusch och WC, balkong, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum med förbindelsedörr - 20+20 m2

Två dubbelrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng samt badrum med bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr - 39-44 m2

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr. Badrum i båda rummen med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr, balkong - 39-44 m2

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr. Badrum i båda rummen med bad/dusch och WC. Balkong, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 16-20 m2

Enkelrum med bad/dusch och WC. TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum - 30 m2

Fyrbäddsrum som är uppdelade på två rum. Ett rum med dubbelsäng och ett med en våningsäng. Badrum med bad/dusch, två toaletter, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum med balkong - 30 m2

Fyrbäddsrum med bekväma DUX-sängar, en dubbelsäng och en våningssäng eller enkelsängar, dusch/WC, balkong, TV och gratis Wi-Fi.

Sexbäddsrum - 35 m2

Familjerum med sex bäddar som är uppdelade på två rum. Badrum med bad/dusch, två toaletter. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Familjerum för 5-6 personer, balkong

Familjerum med sex bäddar som är uppdelade på två rum. Badrum med bad/dusch, två toaletter. Balkong, TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum - 30 m2

Fyrbäddsrum med bekväma DUX-sängar, en dubbelsäng och en våningssäng eller enkelsängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum - 20-23 m2

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng Bad/dusch och WC, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum med balkong - 20-23 m2

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng eller bäddsoffa. Bad/dusch och WC, minikylskåp och gratis Wi-Fi.Balkong

Två trebäddsrum med förbindelsedörr

Två trebäddsrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,4 / 5
2367 omdömen

En av de bästa semestrarna vi haft. Underbart resmål, trevliga guider, god mat, fint hotell Eden Rock, härliga aktiviteter. Tack för en underbar vecka!

Mycket fint rum med hög standard och balkong med en fantastisk utsikt över dalen. Rent och fräscht, bra städning. I frukostbuffén finns det ett stort urval att välja bland. Väldigt nöjd med vistelsen 

Centralt beläget i Bad Gastein ligger detta trevliga, nyligen renoverade hotell. Fina rum med mycket bra förvaringsmöjligheter, som är viktigt när man troligen är här för att antingen vandra eller åka skidor. Rent och snyggt överallt.

Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.

Ett välrenoverat hotell med snygg inredning. Bodde på våning 7 i väldigt snyggt rymligt rum med fräscht badrum och balkong. Bra frukost!

Utsikt, mycket rent och prydligt, nyrenoverat, inga störningar från grannar, toppenfrukost i restaurang Angelo liksom en middag där, förstklassigt badrum med 2(!) tvättställ, generösa byten av handdukar. Mycket bra hotell!

Hotel Eden Rock Trip Advisor Rating Image

59 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
28
Bra
28
Medel
2
Dåligt
1
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5