Bild

Villa Orania

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 34 omdömen ›

”Detta lägenhetshotell är i särklass det bästa jag bott på! Lyxiga rum, balkong med utsikt över byn och fantastiska middagar på Hotel Salzburger Hof. Ett ord, suveränt!” Victor - jan 2019

”Vår vecka i penthouse-lägenheten (371) var helt fantastisk. Rymligt boende, toppstandard, bra service och vacker miljö. Perfekt om man uppskattar lite mer utrymme och möjlighet att ibland rå sig själv med fullutrustat kök (inkl kyl, diskmaskin, micro etc) allt av hög kvalitet och i toppskick. Kan verkligen rekommenderas alla dar i veckan.” Marie P - dec 2018

”Det kändes som att ha en egen villa! Allt var rent och fräscht. Det fullt utrustade köket gjorde att man nästan blev sugen på att laga mat trots de goda middagarna på Hotel Salzburger Hof! ” Olle - feb 2018

”Ett helt fantastiskt boende! Vi bodde i ett rum som måste vara bland det bästa som går att få tag i Alperna. 175 kvm lyx och mys med en vidunderlig utsikt! Villa Orania är stället för dig som vill unna dig det där extra! Oslagbart.” Gunnar - jan 2018

Skidlift

200 m

Skidbuss

100 m

Centrum

0 m

Från 14 460 kr/person

Inkl flyg, boende & halvpension

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2024-09-21 och boende i tvårumslägenhet

Villa Orania – lyxiga lägenheter i klassisk alpstil

Vackra Villa Orania färdigställdes år 1887 som semesterbostad åt den holländske tonsättaren H Zeger-Veeckens. Redan då var Bad Gastein en populär semesterdestination, och många av de som kom till orten var kungligheter och kändisar. Hotellet är ett fantastiskt exempel på den välkände italienske byggmästaren Angelo Cominis arkitektur. Beläget 1 100 meter över havet mitt i centrala Bad Gastein, utgör denna 1 000 kvadratmeter stora villa ett av de mest attraktiva boendena i Alperna.

Efter en omfattande renovering år 2008 finns här 8 lyxiga lägenheter med exceptionellt hög boendestandard. Här bor man privat med Bad Gasteins bästa läge. Lägenheterna är smakfullt inredda i olika storlekar. Det finns flera lägenheter för mellan 2-4 personer, ett penthouse för 4-6 personer samt lyxiga President's Lodge för 6-10 personer.

Samtliga lägenheter är moderna och rymliga med hög mysfaktor. De har balkong med fantastisk utsikt över dalen och de mäktiga bergen, där du kan varva ner efter en aktiv dag ute naturen. I alla lägenheter finns också fullt utrustade kök, badrum i marmor och bekväma DUX-sängar. Likaså faciliteter som TV, safe och gratis Wi-Fi.

Alla gäster på Villa Orania har fri tillgång till de fina spa-avdelningarna på Hotel Salzburger Hof, som ligger endast 50 m från hotellet. För de som bokat med halvpension serveras också den fantastiska frukosten och de högklassiga middagarna på Hotel Salzburger Hofs restaurang. Ett måste är att avsluta middagen med något gott att dricka i hotellbaren Ritz, som alltid bjuder på trevlig stämning och live-musik.

Ta chansen och boka en oförglömlig semester på ett av Alpernas vackraste boenden!

Boka före 30 april - spara upp till 3 500 kr

När du bokar din sommarresa till Villa Orania före 30 april ingår 7 st femrätters middagar, värde 3 000 kr! Bokar du en vandringsresa ingår dessutom 5 st luncher (värde 500 kr).

Därför skall du välja Villa Orania

Lyxiga lägenheter
Perfekt beläget
Smakfull inredning
Kök i alla lägenheter
Balkong med vacker utsikt
Fantastisk mat
Fri tillgång till spa
Privat bastuavdelning

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
200 m
Centrum
0 m
Skidbuss
100 m
Balkong på vissa rum
Ja
Frukostrum
Ja
Konferensrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Fri tillgång till spaavdelningen på Hotel Salzburger Hof
Ja
Gym
Ja
Hårtork
Ja
Jacuzzi
Ja
Spis
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Spel/Lekrum
Ja
Swimmingpool
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Villa Orania

Enrumslägenhet - 32 m2

Enrumslägenhet med kombinerat sov- och vardagsrum med bekväm DUX-säng, bad, WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Tvårumslägenhet - 32-36 m2

Tvårumslägenhet med bekväm DUX-säng, 1 extrabädd i vardagsrummet, bad, WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Tvårumslägenhet med balkong - 32-36 m2

Tvårumslägenhet med bekväm DUX-säng, 1 extrabädd i vardagsrummet, bad, WC, TV, minibar, balkong och gratis Wi-Fi.

Tvårumslägenhet - 36-42 m2

Tvårumslägenhet med bekväm DUX-säng, 1-2 extrabäddar i vardagsrummet, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Tvårumslägenhet med balkong - 36-42 m2

Tvårumslägenhet med bekväm DUX-säng, 1-2 extrabäddar i vardagsrummet, bad/dusch och WC, TV, minibar, balkong och gratis Wi-Fi.

President´s Lodge - 140 m2

President´s Lodge 140 m2 våning med vardagsrum och 4 sovrum 3 dusch/WC , bastu. Bokning endast på förfrågan

Penthouse - 64 m2

Penthouse med 2 sovrum och badrum i vardera rum. Bekväma DUX-sängar, 2 extrabäddar i vardagsrummet, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,5 / 5
953 omdömen

Detta lägenhetshotell är i särklass det bästa jag bott på! Lyxiga rum, balkong med utsikt över byn och fantastiska middagar på Hotel Salzburger Hof. Ett ord, suveränt!

Vår vecka i penthouse-lägenheten (371) var helt fantastisk. Rymligt boende, toppstandard, bra service och vacker miljö. Perfekt om man uppskattar lite mer utrymme och möjlighet att ibland rå sig själv med fullutrustat kök (inkl kyl, diskmaskin, micro etc) allt av hög kvalitet och i toppskick. Kan verkligen rekommenderas alla dar i veckan.

Det kändes som att ha en egen villa! Allt var rent och fräscht. Det fullt utrustade köket gjorde att man nästan blev sugen på att laga mat trots de goda middagarna på Hotel Salzburger Hof!

Ett helt fantastiskt boende! Vi bodde i ett rum som måste vara bland det bästa som går att få tag i Alperna. 175 kvm lyx och mys med en vidunderlig utsikt! Villa Orania är stället för dig som vill unna dig det där extra! Oslagbart.

Villa Orania Trip Advisor Rating Image

34 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
22
Bra
8
Medel
3
Dåligt
1
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5