Utflykter från Bad Gastein

Alla middagar ingår – värde upp till 3 000 kr

När du bokar din sommarresa före den 30 april ingår alla resans middagar!

Alla middagar ingår – värde upp till 3 000 kr

När du bokar din sommarresa före den 30 april ingår alla resans middagar!

Boka före:

30/4

Utflykter till Europas främsta sevärdigheter

Bad Gastein ligger perfekt beläget, ca 10 mil söder om Salzburg, mitt i hjärtat av Europa. Vi erbjuder ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att åka på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter.

Våra utflykter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till utflykter på din resa genom att logga in på Min resa.

Venedig – onsdag

Upplev kanalerna i staden på vattnet. Detta italienska världsarv kännetecknas av kärlek, kultur och självklart den karaktäristiska gondolen. I Venedig finns mycket att uppleva och under dagen kommer våra guider visa dig alla dess smultronställen. 

Salzburg  onsdag

Följ med på en guidad tur genom Österrikes fjärde största stad, världsarvet Salzburg. Det blir en dag i historiens, musikens och arkitekturens tecken där vi strosar längs med stadens gator och torg. 

Zell am See – torsdag

Mellan de majestätiska alptopparna vid foten av den kristallblå sjön Zeller See finner du sommarparadiset Zell am See. Dagens utflykt bjuder på stadsvandring blandat med shopping, god mat och möjlighet till att ta en båt- eller cykeltur runt sjön.

Grossglockner – fredag

3 798 möh i hjärtat av nationalparken Hohe Tauern får vi en naturupplevelse utöver det vanliga. Grossglockner är Österrikes högsta berg, toppen bestegs första gången 1799 och har sedan dess hänfört människor med dess pampiga panoramavy.

Läs mer & boka