Dagsutflykter från Bad Gastein

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30 april ingår alla resans middagar.

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30 april ingår alla resans middagar.

Dagsutflykter till Europas främsta sevärdigheter

Bad Gastein ligger perfekt beläget, ca 10 mil söder om Salzburg, i hjärtat av Europa. Vi erbjuder ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att åka på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter. Läs mer nedan!

Grossglockner – måndag

3 798 m ö h i hjärtat av nationalparken Hohe Tauern får vi en naturupplevelse utöver det vanliga. Grosslockner är Österrikes högsta berg, toppen bestegs första gången 1799 och har sedan dess hänfört människor med dess pampiga panoramavy.

Venedig – onsdag

Upplev kanalerna i staden på vattnet. Detta italienska världsarv kännetecknas av kärlek, kultur och självklart den karaktäristiska gondolen. I Venedig finns mycket att uppleva och under dagen kommer våra guider visa dig alla dess smultronställen. 

Zell am See – onsdag

Mellan de majestätiska Alptopparna vid roten av den kristallblåa sjön Zeller finner du ett sommarparadis utan dess like, Zell am See. Dagens utflykt bjuder på stadsvandring blandat med shopping, god mat och ett besök i nationalparken Hohe Tauern.

Salzburg – torsdag

Följ med på en guidad tur genom Österrikes fjärde största stad, Salzburg. Det blir en dag i historiens, musikens och arkitekturens tecken där vi strosar genom stadens barockinspirerade gator och torg.

Läs mer här