Utflykter från Bad Gastein

Utflykter till Europas främsta sevärdigheter

Bad Gastein ligger perfekt beläget, ca 10 mil söder om Salzburg, mitt i hjärtat av Europa. Vi erbjuder ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att åka på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter.

Våra utflykter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till utflykter på din resa genom att logga in på Min resa.

Venedig – onsdag

Upplev kanalerna i staden på vattnet. Detta italienska världsarv kännetecknas av kärlek, kultur och självklart den karaktäristiska gondolen. I Venedig finns mycket att uppleva och under dagen kommer våra guider visa dig alla dess smultronställen. 

pris per person

fr 1 165 kr
Läs mer & boka

Salzburg  onsdag

Följ med på en guidad tur genom Österrikes fjärde största stad, världsarvet Salzburg. Det blir en dag i historiens, musikens och arkitekturens tecken där vi strosar längs med stadens gator och torg. 

pris per person

fr 895 kr
Läs mer & boka

Zell am See – torsdag

Mellan de majestätiska alptopparna vid foten av den kristallblå sjön Zeller See finner du sommarparadiset Zell am See. Dagens utflykt bjuder på en guidad rundtur blandat med shopping, god mat och möjlighet till att ta en cykel- eller båttur runt sjön.

pris per person

fr 525 kr
Läs mer & boka

Grossglockner – fredag

3 798 möh i hjärtat av nationalparken Hohe Tauern får vi en naturupplevelse utöver det vanliga. Grossglockner är Österrikes högsta berg, toppen bestegs första gången 1799 och har sedan dess hänfört människor med dess pampiga panoramavy.

pris per person

fr 595 kr
Läs mer & boka