Skidresor till Frankrike 

En skidresa till Frankrike är en resa till oslagbar skidåkning, breda sköna backar, soliga dagar och grym offpist. Dessutom får man en rejäl dos av den härliga, franska atmosfären med sin världsberömda matkultur och sitt intensiva nattliv.

Se våra skidorter i Frankrike »
Se karta över våra skidorter »

Frankrike är känt för sina mäktiga skidområden, varav många av dem tillhör världens största. Skidorterna ligger generellt på hög höjd och här finns några av de högsta bergen i Europa. Detta innebär långa åk, snögaranti och exemplariska möjligheter till utmanande offpist. Kanske är det därför många anser att de franska Alperna bjuder på Europas bästa skidåkning. 
Frankrike har skidorter för såväl proffs som nybörjare, veteraner och de allra yngsta. Oavsett om du är ute efter pist, party eller puder kan de franska Alperna leverera. 

Les Trois Vallées (De tre dalarna) där bland annat Val Thorens ingår, erbjuder 600 pistkilometer och 200 liftar. Ett paradis för nyfikna skidfantaster som vill utforska nya backar varje dag. 

Det finns alltid något nytt och spännande att upptäcka i de storslagna och vackra franska Alperna. Boka din nästa skidsemester till Frankrike!

Förhandsboka vintern 2020

Säkra nästa års skidresa redan nu!

Förhandsboka här

Förhandsboka skidresan 2020

Val Thorens – Mäktig skidåkning i De Tre Dalarna!

 

  • Gästbetyg: 4.7/5
  • Pistkilometer: 600 km
  • Högsta åkhöjd: 3 230 m
  • Transfertid: 3 h 55 m
Läs mer och se hotell

Karta över våra orter i Frankrike