Sensommarrabatt

Nu får du 2000kr rabatt/person på alla resor v.31-v.41 när du bokar före 15/8

Sensommarrabatt

Nu får du 2000kr rabatt/person på alla resor v.31-v.41 när du bokar före 15/8

Ange kod:

SEN-2000

Ange kod:

SEN-2000

Förverkliga sommardrömmen

Sommaren i Alperna bjuder på storslagna äventyr med mäktiga naturupplevelser.  För dig som vill ha en semester fylld av aktiviteter, utflykter och avkoppling är en sommar i Alperna det perfekta semesteralternativet. 

Sommaren 2021 arrangerar vi resor till två av Alpernas populäraste orter - Bad Gastein och  Cervinia. Orterna är kända för sin vackra natur, goda mat och stora aktivitetsutbud med bland annat vandring, cykling, klättring, golf och bad. Läs mer om orterna nedan.

Fri ombokning hela sommaren


För att du ska kunna känna dig 100% trygg och flexibel med din resa till Alperna i sommar erbjuder vi fri ombokning ända fram till 15 dagar före avresa. Du kan antingen välja att resa en annan vecka under sommaren 2021 eller välja en valfri vecka sommaren 2022.

Läs mer på vår blogg

Lottie knutsons bästa sommartips

I somras reste Lottie och hennes familj till Gasteinerdalen för att uppleva Alperna i sommarskrud. Nedan har hon listat sina bästa tips på aktiviteter, boende och upplevelser i Bad Gastein »

Bad Gastein - en attraktiv sommardestination

Allt fler byter ut högsäsongens svettiga och trånga medelhavsresmål mot Alperna i sommarskrud. Bad Gastein har blivit ett sommaralternativ för barnfamiljer, livsnjutare, klättrare och cyklister »

Min vandringsresa till Cervinia

Cervinia är ett helt unikt resmål på sommaren. Här möts de charmiga och pittoreska Italien som jag känner det med Alpernas fasansfullt mäktiga natur. Det är kort och gott ett äventyr. Men inte bara ett äventyr i den klassiska bemärkelsen... »