Boka-tidigt-rabatt

800 kr rabatt/person på alla sommarresor under veckorna 22-24 & 32-41

Boka-tidigt-rabatt

800 kr rabatt/person på alla sommarresor under veckorna 22-24 & 32-41

Ange kod:

SOMMAR-800

SOMMAR-800

Ange kod:

Sommarens stora äventyr börjar här

Sommaren i Alperna bjuder på storslagna äventyr med mäktiga naturupplevelser.  För dig som vill ha en semester fylld av aktiviteter, utflykter, god mat och avkoppling är en sommar i Alperna det perfekta semesteralternativet. 

Sommaren 2022 arrangerar vi resor till tre av Alpernas populäraste orter - Bad Gastein, Cervinia och Val Gardena. Orterna är kända för sin vackra natur, goda mat och stora aktivitetsutbud med bland annat vandring, cykling, klättring, golf och bad. Läs mer om orterna nedan och förverkliga dina efterlängtade drömmar om en sommar på hög höjd i Alperna.

Gästbetyg
4,6 / 5
41252 omdömen
Gästrecensioner

”Känt oss otroligt välkomna, en av dom bästa resor vi upplevt i sin helhet.” Pia Bäck - maj 2018

”För mig var det absolut första gången någonsin jag upplevde alperna och jag blev fullständingt ”berg-tagen” av allt det vackra. Att få fira min partners 50årsdag i denna miljö, på det fantastiska hotellet Salzburger Hof var underbart.” Pia Löfqvist, Gävle - jul 2018

”Hinner inte komma hem förrän jag längtar tillbaka!” Anna Kretschmer, - jun 2018

”Vandringarna är ett otroligt bra och härligt sätt att kunna kombinera avkoppling med att röra på sig. Vackra vyer, god mat, kunniga guider och suverän service. Toppklass!” Stefan och Marianne Jargeus, Upplandsväsby - jun 2018

”Jättetrevlig personal och reseledare, barnvänliga aktiviteter och ett mycket bra hotell” Diarmund Hallinon - jul 2018

”Fantastisk semester, balsam för själen och rena ”julafton” för alla sinnen! ” Maud Nilsson, Upplands Väsby - jun 2018

”Tack för en fantastisk vecka i val Gardena. det har varit en utmaning och oerhört inspirerande. ”semester”. En aktiv semester som gett mersmak att fortsätta vandra i alperna. God mat, kunniga guider. Fantastiska utsiktsplatser och trevligt sällskap. Keep on walking!” Per-Olof, J-hov - aug 2018

”Fysisk aktivitet och sociala kontakter ger energi åt både kropp o själ.” Lars och Carin, Karlstad - jun 2018

”Bland det bästa vi gjort!” Carin, Enskede - jul 2018

Läs mer på vår blogg

Lottie knutsons bästa sommartips

I somras reste Lottie och hennes familj till Gasteinerdalen för att uppleva Alperna i sommarskrud. Nedan har hon listat sina bästa tips på aktiviteter, boende och upplevelser i Bad Gastein »

Bad Gastein - en attraktiv sommardestination

Allt fler byter ut högsäsongens svettiga och trånga medelhavsresmål mot Alperna i sommarskrud. Bad Gastein har blivit ett sommaralternativ för barnfamiljer, livsnjutare, klättrare och cyklister »

Min vandringsresa till Cervinia

Cervinia är ett helt unikt resmål på sommaren. Här möts de charmiga och pittoreska Italien som jag känner det med Alpernas fasansfullt mäktiga natur. Det är kort och gott ett äventyr. Men inte bara ett äventyr i den klassiska bemärkelsen... »