Utflykter från Cervinia

Upplev några av Italiens vackraste platser

Följ med på någon av våra guidade utflykter under veckan i Cervinia.

Våra utflykter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till utflykter på din resa genom att logga in på Min resa.

Aosta stad & Fontina ostgrottor  onsdag

Aosta stad, eller "Lilla Rom" som det ibland kallas, är huvudstad i Aostadalen. Här finner man världens näst största lämningar efter Romarriket, vilket gör staden till en riktig kulturskatt. Under förmiddagen går vi en guidad promenad i den romerska stadsdelen, och på eftermiddagen fortsätter vi mot San Bernardo där vi får lära oss allt om den unika Fontina-osten.

pris per person

fr 755 kr
Läs mer & boka

Barolo, Piemonte vinutflykt – onsdag

Under en heldag besöker vi två välkända vingårdar i ett av italiens mest omtalade vinområden, Barolo i Piemonte. Några av de mest kända vinerna från regionen är Barolo och Barbaresco, som tillverkas på druvorna Nebbiolo och Barbera. Vi kommer att djupdyka i distriktets vintillverkning och avnjuta en trevlig avsmakningslunch i vackra Serralunga d'Alba.

pris per person

fr 1 995 kr
Läs mer & boka

Mont Blanc vinutflykt – fredag

Följ med på en unik vinprovning hos två av vintillverkarna vid foten av Europas högsta berg, Mont Blanc. Vi gör vårt första stopp i Morgex, och sedan tar vi oss vidare till Courmayeur. Under dagen får vi lära oss mer om områdets vintillverkning och provsmaka viner gjorda på den lokala druvan Prié Blanc. 

pris per person

fr 1 995 kr
Läs mer & boka