Sommaraktiviteter i Cervinia

 

Stort utbud av aktiviteter!

Runt hela dalen finns det ett stort utbud av aktiviteter under sommaren. Här kan du uppleva alltifrån klättring, tennis, bad och forsränning till mäktig sommarskidåkning på Plateau Rosas soliga glaciär (3 500 m ö h). Liftarna är öppna för skidåkning preliminärt mellan den 29/6-9/9 2022.

Boka våra populära arrangemang

 

Pubquiz - frågesport på Casa Montana

Testa dina kunskaper tillsammans med ditt resesällskap i vårt populära Pubquiz. Temat för kvällens frågor kan exempelvis vara Alperna, musik, kända personer etc. Vi samlas i baren på Casa Montana (mittemot Hotel Marmore) och njuter av något gott att dricka samtidigt som vi tävlar. 

 

Lägg till i bokning

Valdostansk afton - njut av lokala delikatesser

På vår halvpensionsfria-dag (onsdagen) arrangerar vi en Valdostansk afton på den mysiga bergshyttan Royaume du Cervin. Under kvällen serverar familjen Maquignaz som äger hyttan en läcker buffé gjord på lokala råvaror från sin egen gård. Njut av hemmtillverkade ostar, charkuterier, äkta italiensk pizza och regionens populära köttgrytor med polenta. Förutom all den goda maten ingår även dessert och dryck under kvällen. Hyttan ligger ca 25 minuters promenad från Cervinia centrum. Vid fint och klart väder bjuds du på en magisk solnedgång på vägen upp till restaurangen. Önskar du inte att promenera upp till hyttan kan vi ordna med transport både upp och ner.

Lägg till i bokning

Två-dagars guidad vandring

Cervinia är verkligen ett vandringsparadis och vi rekommenderar alla att uppleva området på hög höjd. Om du inte vill följa med på en hel veckas vandring så erbjuder vi ett två-dagars program med guide. I vandringarna ingår förutom transporter och proffessionell guidning även tre goda luncher. 

Lägg till i bokning

Veckoschema för våra utflykter & aktiviteter

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller oväntat väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Söndag Guidad rundtur i Cervinia Promenad med reseledare
Måndag Pubquiz Frågesport på Casa Montana
Tisdag Turin Heldagsutflykt
Onsdag Aosta Stad, Valdostansk Afton Dagsutflykt, Kvällsarrangemang
Onsdag Vinprovning & lunch Piemonte Heldagsutflykt
Torsdag Comosjön Heldagsutflykt
Fredag Coumayeur/Punta Hellbronner Heldagsutflykt
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Logga in på Min resa.
Du vet väl att du kan spara upp till 100 kronor per person om du förbokar arrangemang och utflykter inför resan?