Utflykt till Salzburg

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30/4 ingår alla resans middagar.

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30/4 ingår alla resans middagar.

Boka före:

30/4

Salzburg – präglat av historia 

Följ med på en dag i historiens fotspår. Historiska inslag blandat med avkopplande promenader i gränderna vid stadens barockinspirerade gator och torg är bara några av de lockelser som Salzburg har att erbjuda.

Efter frukost lämnar Bad Gastein och tar oss mot Mozarts födelsestad, världsarvet Salzburg. Vår resa från Bad Gastein tar ca 1 h, och väl framme börjar vi dagen med en gemensam stadsvandring. Vår guidade tur går genom gamla stans slingrande gränder, längs vackra "Getreidegasse" med Mozarts födelsehus. Vi promenerar runt Salzburgs vackra torg, springbrunnar och kyrkor uppförda i klassisk barockstil. Efter guidningen finns det tid för lunch och för att själv strosa runt i den vackra staden. Vi är tillbaka i Bad Gastein igen ca 18:00.

Salzburg med ölprovning

För den ölintresserade erbjuder vi även en rundvandring i bryggeriet Stiegl Bräu tillsammans med en ölprovning av bryggeriets olika ölsorter. Efteråt finns det tid att besöka bryggeriets butik och köpa något att ta med hem, samt tid till att avnjuta en lunch i Salzburg.

Detta ingår i utflykten:

  •  Bussresa till och från Salzburg
  •  Guidad rundtur genom staden
  •  Reseledarservice

Tillval:

  • Rundvandring och ölprovning på bryggeriet Stiegl Bräu