Aktiviteter i Zell am See

Aktiviteter i Zell am See

Under skidresan i Zell am See finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populär!

Skidsafari och picknick i Saalbach

Vi träffas på toppen av Areitbahn och tar oss tillsammans ner mot Saalbach, där vi spenderar dagen med att upptäcka skidsystemet. Vid lunch tar vi en paus från skidåkningen och njuter av en festlig picknick mitt i backen.  Vi dukar upp en stor picknickbuffé med korv, skinka, ostar, sötsaker och andra österrikiska specialiteter och drycker intill panoramaliftens topp. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna. Dagen avslutas med afterski på Hinterhag Alm innan vi tar oss tillbaka till Zell am See igen.

Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under 1,5 timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik.

Lägg till i bokning

Ginprovning

Man behöver inte vara en Gin-älskare att gå på en Gin-provning! På Ginhouse provar vi fyra olika märken som är något mer exklusiva än de man oftast dricker. Först får du smaka gin och tonic separerat, innan vi gör det till en drink. Olika gin bör ha olika tonic, och det är något som de kan på Ginhouse. De blandar den Gin och den Tonic som passar bäst ihop. Man kan också lära sig om Ginens historia och hur den har blivit som den är idag.

Lägg till i bokning

Fondueafton

På onsdagar njuter vi av en härlig fondue på mysiga Zum Hirschen. Fondue är ett måste när du är i Österrike. Det bjuds på olika typer av kött med en rad olika tillbehör. Går även att beställa ostfondue. Passa på att boka redan nu, det blir snabbt fullbokad!

Lägg till i bokning