Aktiviteter i Zell am See 

Spara upp till 50 kronor per person vid förbokning av aktiviteter!

Aktiviteter i Zell am See

Under skidresan till Zell am See så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även massvis med utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!
Lägg till aktiviteter i din resa genom att r
inga oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

 
Populär!

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa carvingkunskaperna. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på förmiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin carvingteknik.

Lägg till i bokning

Ginprovning

Man behöver inte vara en Gin-älskare att gå på en Gin-provning! På Ginhouse provar vi fyra olika märken som är något mer exklusiva än de man oftast dricker. Först får du smaka gin och tonic separerat, innan vi gör det till en drink. Olika gin bör ha olika tonic, och det är något som de kan på Ginhouse. De blandar den Gin och den Tonic som passar bäst ihop. Man kan också lära sig om Ginens historia och hur den har blivit som den är idag.

Lägg till i bokning
Populär!

Utflykt till Saalbach och picknick

Med en härlig utsikt över bergstopparna vilar vi trötta skidåkarmuskler vid en picknick i backen. Vi dukar upp massor av österrikiska läckerheter och goda drycker direkt i backen vid panoramaliftens topp. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna. I priset ingår gemensam skidåkning och picknick. Kostnad för lokalbuss och liftkort tillkommer. Utflykten bokas på plats i Zell am See.

 

Veckoschema för våra aktiviteter i Zell am See

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller otjänligt väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Onsdag Ginprovning Testa 4 olika sorters gin
Tisdag Carving Clinic 2 timmar med skidlärare
Måndag Utflykt & Picknick Mat, dryck och sällskap av guider i Saalbach
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Ring oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.
Du vet väl att du kan spara upp till 100 kronor per person om du förbokar arrangemang och utflykter inför resan?