Aktiviteter i Zell am See

Aktiviteter i Zell am See

Under skidresan till Zell am See så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även massvis med utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!
Lägg till aktiviteter i din resa genom att r
inga oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

 

Fondueafton

På onsdagar njuter vi av en härlig fondue på mysiga Zum Hirschen. Fondue är ett måste när du är i Österrike. Det bjuds på olika typer av kött med en rad olika tillbehör. Går även att beställa ostfondue. Passa på att boka redan nu, det blir snabbt fullbokad!

Pris för barn (2-12 år) 330 kr

fr 385 kr
Läs mer & beställ

Ginprovning

Man behöver inte vara en Gin-älskare att gå på en Gin-provning! På Ginhouse provar vi fyra olika märken som är något mer exklusiva än de man oftast dricker. Först får du smaka gin och tonic separerat, innan vi gör det till en drink. Olika gin bör ha olika tonic, och det är något som de kan på Ginhouse. De blandar den Gin och den Tonic som passar bäst ihop. Man kan också lära sig om Ginens historia och hur den har blivit som den är idag.

pris per person

fr 440 kr
Lägg till i bokning
Populär!

Skidsafari och picknick i Saalbach

Vi träffas på toppen av areitbahn at 9:00 och tar oss ner mot skidsystemet i Saalbach. Vid lunch vilar vi trötta skidåkarmuskler vid en picknick i backen. Vi dukar upp massor av österrikiska läckerheter och goda drycker direkt i backen vid panoramaliftens topp. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna. Vi avslutar dagen med afterski på Hinterhag Alm innan vi tar en gemensam taxi tillbaka. (Går att bokas separat).

Pris för barn (2-12år) 385

fr 495 kr
Lägg till i bokning
Populär!

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa carvingkunskaperna. Oavsett om du är en riktigt duktig skidåkare eller är en medelgod åkare är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på eftermiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin carvingteknik.

pris per person

fr 440 kr
Lägg till i bokning