Bild

Hotel Marmore

Cervinia

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 179 omdömen ›

”Stort tack för en fantastisk vecka! Hotellet: Jättemysigt och vänligt, välkomnande och riktigt generös service. Maten: makalös! Vilken frukost, och alltid fina middagar. Kan inte önska annat. Stort tack, på återseende! ” Carolinne Dahlerius, Lidingö - jul 2022

”Marmore höll mycket hög klass avseende service, mat och rum. Den lokala guiden Stefano var suverän. Gav oss mycket intressant information under vandringarna.” Anders Ahlin - jul 2023

”Fint hotell, bra service och trevlig personal. Fantastisk frukost!” Mirjam Larsson - jul 2023

”Sköna sängar, urtrevlig personal,bra läge och maten! Restaurangen var verkligen toppklass, italiensk mat när den är som bäst och väldigt serviceinriktad personal. ” Anna C - sep 2019

”Mycket bra hotellet i ett centralt läge, alla i personalen är mycket duktiga och trevliga, vi kan varmt rekommendera hotellet. Rummen har en mycket behagligt inredning och skön sängar, vi saknar inget.” tahlborg - aug 2018

”Ett hotell utöver det vanliga. Utmärkt läge mitt i byn. Vi hade ett mycket trevligt rum på våning 5, med balkong och en utsikt mot bergen som var betagande. Hela hotellet är välskött och fräscht. För er som anser WiFi är viktigt, så var det bra funktion i hela byggnaden. Maten var fantastiskt god, håller smakmeny klass. (...) Så om ni söker hotell i Cervinia, kan jag varmt rekommendera detta.” jetgus2016 - jul 2018

”Hotellet ligger perfekt på byns huvudgata. Rummet vi bodde i var ljuvligt med balkong och utsikt mot Matterhorn. Rummet var vackert inrett med sköna sängar och med mycket förvaringsmöjligheter. (...) Hit återkommer vi!” Anvor22 - jul 2018

”Mycket vänlig och tillmötesgående personal på Marmore. Fantastisk mat och bra rum med gott om utrymme för hela familjen 2 vuxna och 2 barn 14 och 10 år. Vi utförde vandring på egen hand då det var en åldersgräns på vandringspaketen. Det var enkelt att vandra på egen hand och hitta fina leder.” Tina Kihlgren - jun 2024

Skidlift

200 m

Skidbuss

50 m

Centrum

0 m

Från 12 918 kr/person

Inkl flyg, hotell & frukost

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2025-06-07 och boende i familjerum för 4–5 personer

Hotel Marmore - vårt egna hotell mitt i byn

Välkommen till populära Hotel Marmore, perfekt beläget längs byns huvudgata med närhet till allt.

Rummen på Marmore är av högsta klass med påkostade materialval i rustik Aosta-stil med sköna kvalitetssängar i alla rum. De flesta rummen har egen balkong med utsikt över de imponerande Matterhorn och Monterosa massiven (4000 m ö h ).

Alla badrum är inredda i exklusiv marmor och vacker keramik och har alla bekvämligheter. Hotellet har många olika rumstyper med flexibla rumsindelningar vilket gör att det passar alla typer av resesällskap. Hotellet är också lämpat för konferensgrupper upp till 25 personer.

I den trevliga och välsorterade hotellbaren kan du efter en vandringsdag avnjuta en kall Peroni tillsammans med lokala charketurier, eller varför inte en Aperol?

I hotellets mysiga restaurang serveras vällagde rätter ur det italienska köket och vinlistan innehåller många lokala viner från Piemonte och Aosta.

Välkommen till Hotel Marmore i sommar!

Därför skall du välja Hotel Marmore

Perfekt beläget på gågatan
Italienskt kök
Nybyggt 2018
Bekväma rum i alla storlekar
Högklassig service
Kvalitetssängar i alla rum

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
200 m
Centrum
0 m
Skidbuss
50 m
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Marmore

Dubbelrum för 2-3 personer - 18-22 m2

Dubbel/trebäddsrum med en dubbelsäng (180x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (80x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare och gratis Wi-Fi.

Dubblerum för 2-3 personer med balkong - 18-22 m2

Dubbel/trebäddsrum med en dubbelsäng (180x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (80x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi och balkong.

Dubbelrum med balkong - 17-20 m2

Dubbelrum med dubbelsäng (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi och balkong.

Enkelrum - 14-15 m2

Enkelrum med en Grand-lits säng (140 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare och gratis Wi-Fi.

Familjerum för 3-4 personer - 25 m2

3–4-bäddsrum med en dubbelsäng (180x200 cm) och en nedfällbar våningssäng med plats för en vuxen eller 2 barn (upp till 12 år). Bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare och gratis Wi-Fi.

Familjerum för 4–5 personer - 29 m2

4–5-bäddsrum med två dubbelsängar (180x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (80x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare och gratis Wi-Fi.

Familjerum för 4–5 personer med balkong - 29 m2

4–5-bäddsrum med två dubbelsängar (180x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (80x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi och balkong.

4-bäddsrum - 27 m2

4-bäddsrum med en dubbelsäng (180x200 cm) och en våningssäng (2 st 90x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare och gratis Wi-Fi.

4-bäddsrum med balkong - 27 m2

Fyrbäddsrum med en dubbelsäng (180x200 cm) och en våningssäng (2 st 90x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi och balkong.

Karta över Cervinia

Gästbetyg
4,6 / 5
574 omdömen

Stort tack för en fantastisk vecka! Hotellet: Jättemysigt och vänligt, välkomnande och riktigt generös service. Maten: makalös! Vilken frukost, och alltid fina middagar. Kan inte önska annat. Stort tack, på återseende!

Marmore höll mycket hög klass avseende service, mat och rum. Den lokala guiden Stefano var suverän. Gav oss mycket intressant information under vandringarna.

Fint hotell, bra service och trevlig personal. Fantastisk frukost!

Sköna sängar, urtrevlig personal,bra läge och maten! Restaurangen var verkligen toppklass, italiensk mat när den är som bäst och väldigt serviceinriktad personal.

Mycket bra hotellet i ett centralt läge, alla i personalen är mycket duktiga och trevliga, vi kan varmt rekommendera hotellet. Rummen har en mycket behagligt inredning och skön sängar, vi saknar inget.

Ett hotell utöver det vanliga. Utmärkt läge mitt i byn. Vi hade ett mycket trevligt rum på våning 5, med balkong och en utsikt mot bergen som var betagande. Hela hotellet är välskött och fräscht. För er som anser WiFi är viktigt, så var det bra funktion i hela byggnaden. Maten var fantastiskt god, håller smakmeny klass. (...) Så om ni söker hotell i Cervinia, kan jag varmt rekommendera detta.

Hotellet ligger perfekt på byns huvudgata. Rummet vi bodde i var ljuvligt med balkong och utsikt mot Matterhorn. Rummet var vackert inrett med sköna sängar och med mycket förvaringsmöjligheter. (...) Hit återkommer vi!

Mycket vänlig och tillmötesgående personal på Marmore. Fantastisk mat och bra rum med gott om utrymme för hela familjen 2 vuxna och 2 barn 14 och 10 år. Vi utförde vandring på egen hand då det var en åldersgräns på vandringspaketen. Det var enkelt att vandra på egen hand och hitta fina leder.

Hotel Marmore Trip Advisor Rating Image

179 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
117
Bra
43
Medel
13
Dåligt
4
Mycket dåligt
2

Betygöversikt

Läge
Location 5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 4,5