Utflykt till Zell am See

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30/4 ingår alla resans middagar.

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30/4 ingår alla resans middagar.

Boka före:

30/4

Zell am See – alpbyn vid sjön

Staden som ligger nedsjunken mellan alptopparna blir ett riktigt semesterparadis på sommaren. Strosa runt i stan, ta en båt- eller cykeltur runt sjön Zeller See, eller varför inte ett svalkande bad i sommarvärmen?

I Zell am See möts du av glaciärer, alptoppar och den vackra alpsjön Zeller See. Vår resa från Bad Gastein tar ca 1 h, och väl framme börjar vi dagen med en gemensam rundtur i den mysiga stadskärnan. Det finns också tid för lunch och för att själv strosa runt i byn, shoppa eller bara njuta av de vackra vyerna som omsluter den kristallblå sjön. Under utflykten till Zell am See är det du som sätter tempot. För den äventyrslystne finns flertalet aktiviteter att hinna med, medans du som uppskattar lugnet kan ta dagen i din egen takt. Vi är tillbaka i Bad Gastein igen ca 17:30.

Zell am See med E-bike

För den som vill uppleva så mycket som möjligt av denna vackra Alppärla erbjuder vi även en cykeltur tillsammans med våra reseledare runt sjön Zeller See. När vi anländer till Zell am See går vi tillsammans till cykeluthyrningen Bründl Sport där vi hämtar ut våra e-cyklar för att sedan påbörja vår tur runt sjön. Vi kommer att ta pauser för att njuta av de vackra vyerna och även ett längre stop där det finns möjlighet till lunch.

Detta ingår i utflykten:

  • Bussresa till och från Zell am See
  • Guidad rundtur genom staden
  • Reseledarservice

Tillval:

  • Guidad cykeltur runt sjön Zeller See