Dagsutflykt till Zell am See

Öppet köp på alla sommarresor

Gäller på alla våra sommarresor till Alperna.

Öppet köp på alla sommarresor

Gäller på alla sommarresor fram till 31/01.

Öppet köp till:

31 januari

Zell am See – Alpbyn vid sjön

Staden som ligger nedsjunken mellan alptopparna blir ett riktigt semesterparadis på sommaren. Åk en båttur runt sjön Zeller, eller varför inte ta ett svalkande bad i sommarvärmen?

I Zell am See möts du av glaciärer, alptoppar och vackra alpsjöar. Vår resa till Zell am See tar ca 1h och vi gör vårt första stopp i Mittersill och Nationalparkzentrum. Nationalparkzentrum är ett modernt museum som öppnades 2013 och här finns nationalparkens Hohe Tauern djur- och naturliv bevarat. Det är en spektakulär upplevelse som man inte får missa. Efter ca 1 1/2h tar vi oss med buss in till centrala  Zell am See centrum där vi gemensamt promenerar runt i den vackra staden och njuter av en god lunch. Det finns också tid att själv strosa runt i byn, shoppa eller ta en båttur på sjön. Vi är tillbaka i Bad Gastein ca 17.30.

För vem passar utflykten?

En dag där du sätter tempot. För den äventyrslystne finns flertalet aktiviteter att hinna med, medans du som uppskattar lugnet och ta det i din egna takt, ges möjligheten att strosa runt i Zell am Sees mysiga stadskärna.  

3 måsten i Zell am See:

  • Nationalparkzenrtum (Moderna Museet) 
  • Båttur på sjön Zeller
  • St. Hippolyt kyrkan 

Detta inkluderas:

  •  Bussresa
  •  Entrebiljett Moderna Museet
  •  Reseledarservice