Utflykt till Zell am See

Alla middagar ingår – värde upp till 3 000 kr

När du bokar din sommarresa före den 30 april ingår alla resans middagar!

Alla middagar ingår – värde upp till 3 000 kr

När du bokar din sommarresa före den 30 april ingår alla resans middagar!

Boka före:

30/4

Zell am See – alpbyn vid sjön

Staden som ligger nedsjunken mellan alptopparna blir ett riktigt semesterparadis på sommaren. Strosa runt i stan, ta en båt- eller cykeltur runt sjön Zeller See, eller varför inte ett svalkande bad i sommarvärmen?

I Zell am See möts du av glaciärer, alptoppar och den vackra alpsjön Zeller See. Vår resa från Bad Gastein tar ca 1 h. Väl framme finns det tid för att strosa runt i byn, äta lunch, shoppa eller bara njuta av de vackra vyerna som omsluter den kristallblå sjön. Under utflykten till Zell am See är det du som sätter tempot. För den äventyrslystne finns flertalet aktiviteter att hinna med, medans du som uppskattar lugnet kan ta dagen i din egen takt. Vi är tillbaka i Bad Gastein igen ca 16:00.

Zell am See med E-bike

För den som vill uppleva så mycket som möjligt av denna vackra Alppärla erbjuder vi även en cykeltur tillsammans med våra reseledare runt sjön Zeller See. När vi anländer till Zell am See går vi tillsammans till cykeluthyrningen Bründl Sport där vi hämtar ut våra e-cyklar för att sedan påbörja vår tur runt sjön. Vi kommer att ta pauser för att njuta av de vackra vyerna och även ett längre stop där det finns möjlighet till lunch.

Detta ingår i utflykten:

  • Bussresa till och från Zell am See
  • Reseledarservice

Tillval:

  • Guidad cykeltur runt sjön Zeller See