Aktiviteter i Bad Gastein

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Bad Gastein

Under skidresan i Bad Gastein finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populär!

Picknick i backen

Med utsikt över Gasteinerdalen tar vi en paus från skidåkningen och njuter av en festlig picknick mitt i backen. Intill Kleine Scharte i Schlossalmsområdet dukar vi upp en stor picknickbuffé med korv, skinka, ostar, sötsaker och andra österrikiska specialiteter och drycker. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna.

Lägg till i bokning

Skidutflykt till Sportwelt Amadé

Upplev det gigantiska skidområdet Sportwelt Amadé under en och samma skiddag! Vi tar oss från Gasteinerdalen hela vägen bort till Flachau via Alpendorf och Wagrain, där vi spenderar dagen i ett 60 km pistat område. Vi gör några välförtjänta stopp på de gemytliga almarna och stannar till på topparna för att bevittna härliga vyer över områdets bergsmassiv. Dagen avslutas på bästa sätt, med afterski i Flachau.

Lägg till i bokning

Carving clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik. 

Lägg till i bokning

Fondueafton

I Hotel Salzburger Hofs källarvalv ligger Restaurant Hofkeller; en genuin österrikisk restaurang med fantastisk atmosfär. Här serveras fondue med bitar av nöt- och griskött, som du tillagar i en gryta på bordet. Arrangemanget är mycket uppskattat och passar perfekt för större sällskap. För garanterad plats rekommenderar vi att du bokar i förväg!

Lägg till i bokning