Aktiviteter i Champoluc 

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Champoluc

Under skidresan i Champoluc finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populär!

Dagsutflykt till Cervinia

Utöka din repertoar av skidorter och följ med oss till Cervinia. Här utforskar vi Cervinias många nedfarter och fina skidförhållanden. Här kan vi dessutom hitta italiens högsta åkhöjd på 3883 m ö h. Bussen lämnar Champoluc strax efter frukost och tar oss tillbaka igen på eftermiddagen. Allt som oftast hinner vi också med att ta något välförtjänt att dricka på den lokala afterskin innan hemresan..

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i vinets hemland Italien utan en vinprovning? På Hotel Castor har vi en vinprovning tillsammans med hotellets ägare Herman och Beatrice som kommer att berätta om Italiens och Aostadalens vinproduktion. Vi provsmakar 6 olika viner med lokala druvor som exempelvis Fumin, likväl som andra viner från norra italien. Till vinprovningen serveras italienska delikatesser i form av ost och charkuterier.

Lägg till i bokning

Spa och relax

Missa inte att besöka hälsocentret MonterosaSPA vid foten av Monte Rosa-glaciären. Med fantastisk utsikt över Monte Rosa massivet och områdets vackra natur erbjuder MonterosaSPA den ideala tillvaron för en avkopplande stund. Här kan du uppleva allt från thermalbad till olika pooler, bastur, massage- och skönhetsbehandlingar. Eller varför inte prova på basturitualen Aufguss för att uppnå fysiskt och psykiskt välbefinnande?