Aktiviteter i Champoluc 

Aktiviteter i Champoluc

Under skidresan till Champoluc så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg. Lägg till aktiviteter i din resa genom att logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

 
Populär!

Dagsutflykt till Cervinia

Utöka din repertoar av skidorter och följ med oss till Cervinia. Här utforskar vi Cervinias många nedfarter och fina skidförhållanden. Här kan vi dessutom hitta italiens högsta åkhöjd på 3480 möh. Bussen lämnar Champoluc strax efter frukost och tar oss tillbaka igen på eftermiddagen. Allt som oftast hinner vi också med att ta något välförtjänt att dricka på den lokala afterskin innan hemresan..

Lägg till i bokning

Njut av en skön stund på spa

Missa inte MonterosaSPA, ett härligt hälsocenter vid foten av Monte Rosa-glaciären i Champoluc. Med en fantastisk utsikt över Monte Rosa massivet är MonterosaSPA idealiskt för avkopplande stunder och erbjuder vacker natur. Utbudet är stort, avnjut allt ifrån Termalbad och bastu till skönhetsbehandlingar och wellnessavdelningar. Eller varför inte prova på basturitualen Aufguss för att uppnå fysiskt och psykiskt välbefinnande?