Populärt familjehotell

Hotel Waldhof

”Mycket trevlig personal. Varierande fantastisk buffé varje kväll. Likaså med frukostbuffén. Tyst och lugnt, rent och snyggt. Fint poolområde.” Nina - feb 2017

”Vänlig personal och avslappnad atmosfär. Hotellet är barnvänligt!” Stephanie - mar 2017

”En mycket trevlig vistelse, förstärkt av en mycket tillmötesgående och vänlig personal. ” Maj - jan 2017

” Den nybyggda delar är mycket fin och det märks verkligen att det ligger mycket tanke bakom var detalj. Restaurangen är mycket fin och uppfattas som liten och mysig genom att den är uppdelad. Maten varierade under hela vår vecka och var väldigt god och höll hög klass. Spaavdelningen är 18+, vi tyckte det var mycket avslappnande och ett stort plus till detta hotellet.” Martin - mar 2018

”Detta hotell är helt fantastiskt, det är bekvämt undanstoppad från liv och rörelse men tillräckligt nära för att njuta av läckerheterna i Zell am See. Personalen är oerhört hjälpsamma och kan inte göra tillräckligt för att du har allt du behöver för att njuta av din vistelse.” Mark - mar 2019

Gästbetyg
4,3 / 5
93 omdömen ›

Betyg på TripAdvisor


Skidlift

250 m

Skidbuss

50 m

Centrum

500 m

Hotel der Waldhof – Lyxigt hotell med lugnt läge

Hotel der Waldhof är ett lyxigt men även mysigt hotell som drivs av familjen Loferer. Perfekt läge med direkt insteg i skidsystemet via en utlöpare från Schmittenhöhe som också går ned till CityExpress-liften.

Varje morgon serveras en stor frukostbuffé och på eftermiddagen väntar en Après ski buffé i baren. På kvällen serveras 4-rätters middagar i den trevliga restaurangen.

Hotellet erbjuder många faciliteter så som bastu, solarium och jacuzzi. Under sommaren 2017 kommer hotellet delvis byggas om för att skapa en ny, ännu större wellnessavdelning. 

Waldhof är också ett ofta anlitat konferenshotell med egna konferensrum. Ägarna har sin hund inne i hotellet.

Därför skall du välja Hotel Waldhof

Familjevänligt hotell
Ny wellnessavdelning
Drivs av familjen Loferer
Uppvärmd utomhuspool
Nära Schmittenhöhe liften
Skiduthyrning på hotellet

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
250 m
Centrum
500 m
Skidbuss
50 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Lounge
Ja
Hiss
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Ja
Swimmingpool
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
0
Kreditkort
Ja
Safe
Ja
Hårtork
Ja

Rum på Hotel Waldhof

Dubbelrum komfort

Dubbelrum komfort om ca: 19.22 m² med dubbelsäng. Dusch/WC, hårfön, TV, minibar, kassaskåp, gratis Wi-Fi och balkong.

Familjerum 4 pers

Familjerum om ca: 24-27 m² med dubbelsäng och en bäddsoffa. Dusch/WC, hårfön, TV, minibar, kassaskåp, gratis Wi-Fi och balkong.

Juniorsvit 2-4 pers

Juniorsvit om ca: 40-42 m² med dubbelsäng och bäddsoffa. Dusch/WC, hårfön, TV, minibar, kassaskåp, gratis Wi-Fi och balkong.

Gästbetyg
4,3 / 5
93 omdömen

Mycket trevlig personal. Varierande fantastisk buffé varje kväll. Likaså med frukostbuffén. Tyst och lugnt, rent och snyggt. Fint poolområde.

Vänlig personal och avslappnad atmosfär. Hotellet är barnvänligt!

En mycket trevlig vistelse, förstärkt av en mycket tillmötesgående och vänlig personal.

Den nybyggda delar är mycket fin och det märks verkligen att det ligger mycket tanke bakom var detalj. Restaurangen är mycket fin och uppfattas som liten och mysig genom att den är uppdelad. Maten varierade under hela vår vecka och var väldigt god och höll hög klass. Spaavdelningen är 18+, vi tyckte det var mycket avslappnande och ett stort plus till detta hotellet.

Detta hotell är helt fantastiskt, det är bekvämt undanstoppad från liv och rörelse men tillräckligt nära för att njuta av läckerheterna i Zell am See. Personalen är oerhört hjälpsamma och kan inte göra tillräckligt för att du har allt du behöver för att njuta av din vistelse.