Aktiviteter i Saalbach

Aktiviteter i Saalbach

Under skidresan i Saalbach finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populär!

Picknick i backen

Med utsikt över bergen tar vi en paus från skidåkningen och njuter av en festlig picknick mitt i backen. Vid toppen av panoramaliften dukar vi upp en stor picknickbuffé med korv, skinka, ostar, sötsaker och andra österrikiska specialiteter och drycker. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna.

Lägg till i bokning

Ski Clinic

Ta chansen att finslipa dina skidkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin åkteknik. 

Lägg till i bokning

Ribs & rodel

Vad är en vecka i österrikiska Alperna utan en rodelsväng? Nichts! Med pistmaskin tar vi oss uppför berget och där väntar en härlig middag med utsökta revbensspjäll, potatis och sallad. När vi ätit klart går vi ut till de väntande kälkarna. Välj ut den som ser snabbast ut och sedan är det 4 km härlig väg ner till Saalbach. Efter rodelturen så kör vi lite "after rodel" tillsammans.

Lägg till i bokning

Pubrunda 

Vi besöker några av Saalbachs bästa pubar och provar på olika österrikiska dryckesspecialiteter. Stämningen brukar vara på topp, och under kvällen får du dessutom möjlighet att lära känna dina medresenärer.

Minimiålder: 18 år

Lägg till i bokning