Aktiviteter i Saalbach

Aktiviteter i Saalbach

Under skidresan till Saalbach så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg. Lägg till aktiviteter i din resa genom att logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

 
Populär!

Picknick i backen

Med en härlig utsikt över bergstopparna vilar vi trötta skidåkarmuskler vid en picknick i backen. Vi dukar upp massor av österrikiska läckerheter och goda drycker direkt i backen vid panoramaliftens topp. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna.

Lägg till i bokning
För skidälskaren!

Ski Clinic

Ta chansen att finslipa dina skidkunskaper. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på förmiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin åkteknik.

Lägg till i bokning
Favorit!

Revbensspjäll- och Rodelafton

Vad är en vecka i Alperna utan en rodelsväng? Nichts!
Vi hoppas att du vill följa med till Spielberghaus för en fartfylld och rolig kväll. Pistmaskiner tar oss uppför berget och väl där uppe väntar en härlig middag med utsökta revbensspjäll, potatis och sallad. När vi ätit klart går vi ut till de väntande kälkarna. Välj ut den som ser snabbast ut och sen är det 4 km härlig väg ner till Saalbach. Efter rodelturen så kör vi lite "after rodel" tillsammans.

Lägg till i bokning

Pubrunda 

Vi besöker några av Saalbach's bästa pubar och provar på olika dryckesspecialiteter. Stämningen brukar vara på topp och du får en bra chans att lära känna dina medresenärer bättre. Minimiålder är 18 år.

Lägg till i bokning