Aktiviteter i Ischgl

Aktiviteter i Ischgl

Under skidresan i Ischgl finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populär!

Fondueafton med vinprovning

Fondue är nästan ett måste när man är i Alperna, och så även vinprovning. Innan fonduefesten drar igång smygstartar vi med en vinprovning där ni får testa tre olika viner från Hotel Alpinas egna vingård. På Hotel Alpina fortsätter vi sedan med fondue där du får  får äta hur mycket du vill av tre olika sorters kött, nöttkött, biff och fläsk. Till det serveras det utöver två viner från husets egna vingård, pommes frites, sallad och olika såser. Detta är något du inte får missa. 

Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik.

Lägg till i bokning

Heidelberg Hütte

Har du någonsin tölkat bakom en scooter 6 km rakt ut i ingenstans? Nu har du chansen att uppleva det. Ta tag i repet och låt dig hänföras av den vackra naturen. Väl framme i stugan finns det möjlighet att äta något gott eller ta en värmande kaffe. Påvägen hem åker vi skidor tillbaka!

Lägg till i bokning