Aktiviteter i Ischgl

Aktiviteter i Ischgl

Under skidresan till Ischgl så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även massvis med utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Se våra utvalda arrangemang och utflykter i Ischgl »

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg.
Lägg till aktiviteter i din resa genom att
 logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

 
Populär!

Fondueafton med vinprovning

Fondue är nästan ett måste när man är i Alperna, och så även vinprovning. Innan fonduefesten drar igång smygstartar vi med en vinprovning där ni får testa tre olika viner från Hotel Alpinas egna vingård. På Hotel Alpina fortsätter vi sedan med fondue där du får  får äta hur mycket du vill av tre olika sorters kött, nöttkött, biff och fläsk. Till det serveras det utöver två viner från husets egna vingård, pommes frites, sallad och olika såser. Detta är något du inte får missa. 

Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa carvingkunskaperna. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på förmiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin carvingteknik.

Lägg till i bokning

Heidelberg Hütte

Har du någonsin tölkat bakom en scooter 6 km rakt ut i ingenstans? Nu har du chansen att uppleva det. Ta tag i repet och låt dig hänföras av den vackra naturen. Väl framme i stugan finns det möjlighet att äta något gott eller ta en värmande kaffe. Påvägen hem åker vi skidor tillbaka!

Lägg till i bokning

Veckoschema för våra aktiviteter i Ischgl

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller otjänligt väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Måndag Carving Clinic Med guide
Torsdag Fondueafton Njut av 3 olika sorters kött, såser, pommes frites och sallad
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Ring oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.