Bild

Ski Lodge Reineke

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 75 omdömen ›

”Reinekes personal får fem stjärnor!” Anton Andersson, Smålandsstenar - jan 2022

”Resan har varit helt kanon! Det var vår första resa med Alpresor och resmålet. Vi är supernöjda med den goda servicen på hotellet och Alpresors trevlig personal. ” Eva Sandin, Härnösand - feb 2022

”Ski lodge Reineke överträffade alla våra förväntningar i förhållande till kostnaden! Utmärkt boende i ett stort fyrabäddsrum med väl tilltagen balkong. Frukost och middagar var välplanerade under hela veckan och gav en bra start på skiddagen likasom avslutning på dagen. Personalen månar om oss gäster och man möttes alltid av ett leende! Återvänder mer än gärna! ” Jens S - jan 2020

”Väldigt bra service, god mat/frukost och perfekt läge i Bad Gastien. ” Kristoffer P - jan 2020

”Vår resa (2 familjer) har varit fantastiskt bra. Jättebra hotell med bra personal och god mat hela veckan. Väldigt bra service fast vi var 9 pers med ibland särskilda önskemål om maten 😊. Rummen väldigt fräscha och fina. Bra läge. Vi fick väldigt bra intryck av all STS personal på plats. Picnic på nyår och afterski genomförs med fullt engagemang och mycket energi. Kul att se! Vi rekommenderade redan igår samma hotell till vänner. Tack för oss!!” Åsa Borg, Stora Höga - jan 2020

”Jättebra frukostbuffet, saknade inget! Jättegoda middagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Jättefina och fräscha rum. Mycket praktiskt med ett rum mittemot entrén där man kunde förvara skidor och pjäxor. Kan varmt rekommenderas! Allt var toppen.” Ulrika - feb 2019

”Finfint och ombonat hotell med bra halvpension. Jättefin frukost! Goda och varierade måltider varje kväll! Rent och snyggt överallt och engagerad ovh trevlig personal. Hög servicenivå för trestjärnig standard. Rekommenderar varmt att bo på Reineke!” Ann-Soffie P - feb 2019

Skidlift

400 m

Skidbuss

100 m

Centrum

150 m

Från 5 986 kr/person

Inkl. flyg, boende & frukost

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2024-03-30 och boende i sjubäddsrum

Ski Lodge Reineke – familjevänligt skidåkarhotell mitt i byn

Ski Lodge Reineke är vårt omtyckta skidåkarhotell som ligger mitt i Bad Gasteins mysiga by, bara ett stenkast från liften. Här erbjuds du ett sportigt boende med en avslappnad och ombonad atmosfär. Hotellet passar perfekt för familjer och större sällskap som önskar ett socialt boende med trevliga sällskapsytor och ett stort urval av olika rumskategorier.

Rummen på Ski Lodge Reineke håller hög standard och är smakfullt inredda i klassisk alpstil med en modern touch. De är ljusa och rymliga, med inredning som går i trä och textilier i jordnära färger. Alla rum är dessutom utrustade med sköna DUX-sängar, så att du kan sova extra gott efter en härlig dag i backen.

På bottenplan ligger hotellets trevliga restaurang. Här serveras både den stora frukostbuffén och de goda trerätters middagarna för dig som har bokat vårt populära Alp Inclusive-paket. Här sitter man gärna länge och njuter av den trevliga stämningen och maten, innan man kan flytta över till den populära baren med tillhörande lounge alldeles bredvid.

Välkommen till Bad Gasteins alldeles egna skidåkarhotell, Ski Lodge Reineke!

Därför skall du välja Ski Lodge Reineke

Familjärt skidåkarhotell
Trevligt läge i byn
Ljusa & rymliga rum
Många olika rumstyper
Familjevänligt
Trevliga sällskapsytor
Mysig restaurang
Omtyckt lounge & bar

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
400 m
Centrum
150 m
Skidbuss
100 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Ski Lodge Reineke

Dubbelrum - 16 m2

Dubbelrum med bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 13-16 m2

Enkelrum med bekväm DUX-säng, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Sjubäddsrum - 58 m2

Sjubäddsrum med DUX-dubbelsäng, våningssäng och/eller enkelsäng, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Fembäddsrum - 44 m2

Fembäddsrum med en DUX-dubbelsäng och våningssäng eller enkelsängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum - 24 m2

Fyrbäddsrum med en DUX-dubbelsäng och en våningssäng eller enkelsängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum - 17 m2

Trebäddsrum med en DUX-dubbelsäng och en enkelsäng, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,6 / 5
3843 omdömen

Reinekes personal får fem stjärnor!

Resan har varit helt kanon! Det var vår första resa med Alpresor och resmålet. Vi är supernöjda med den goda servicen på hotellet och Alpresors trevlig personal.

Ski lodge Reineke överträffade alla våra förväntningar i förhållande till kostnaden! Utmärkt boende i ett stort fyrabäddsrum med väl tilltagen balkong. Frukost och middagar var välplanerade under hela veckan och gav en bra start på skiddagen likasom avslutning på dagen. Personalen månar om oss gäster och man möttes alltid av ett leende! Återvänder mer än gärna!

Väldigt bra service, god mat/frukost och perfekt läge i Bad Gastien.

Vår resa (2 familjer) har varit fantastiskt bra. Jättebra hotell med bra personal och god mat hela veckan. Väldigt bra service fast vi var 9 pers med ibland särskilda önskemål om maten 😊. Rummen väldigt fräscha och fina. Bra läge. Vi fick väldigt bra intryck av all STS personal på plats. Picnic på nyår och afterski genomförs med fullt engagemang och mycket energi. Kul att se! Vi rekommenderade redan igår samma hotell till vänner. Tack för oss!!

Jättebra frukostbuffet, saknade inget! Jättegoda middagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Jättefina och fräscha rum. Mycket praktiskt med ett rum mittemot entrén där man kunde förvara skidor och pjäxor. Kan varmt rekommenderas! Allt var toppen.

Finfint och ombonat hotell med bra halvpension. Jättefin frukost! Goda och varierade måltider varje kväll! Rent och snyggt överallt och engagerad ovh trevlig personal. Hög servicenivå för trestjärnig standard. Rekommenderar varmt att bo på Reineke!

Ski Lodge Reineke Trip Advisor Rating Image

75 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
33
Bra
29
Medel
11
Dåligt
2
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Läge
Location 4
Rum
Rooms 4
Service
Service 4,5
Standard
Value 4
Renlighet
Cleanliness 4,5