Hotel Eden Rock

”Ett bra hotell med sköna sängar. Lugnt boende, centralt placerat mitt i händelsernas centrum!” Joakim - jan 2019

”Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.” Storlya - dec 2018

”Utsikt, mycket rent och prydligt, nyrenoverat, inga störningar från grannar, toppenfrukost i restaurang Angelo liksom en middag där, förstklassigt badrum med 2(!) tvättställ, generösa byten av handdukar. Mycket bra hotell!” Arnold - jan 2018

”Mycket välstädade rymliga rum med sköna sängar och med vacker utsikt över alperna och Bad Gastein. Fantastisk tillmötesgående personal som gör allt för att man ska trivas! Bra, god och riklig frukost. Bott där två gånger och hoppas återvända en tredje gång” Camilla Y - feb 2018

”Ett välrenoverat hotell med snygg inredning. Bodde på våning 7 i väldigt snyggt rymligt rum med fräscht badrum och balkong. Bra frukost!” Catherine - feb 2018

”Mycket trevligt hotell,bodde i flerbäddsrum. Ingen trängsel. Tyst om natten.Två badrum fanns. Frukosten var bra och kändes vald att vara nyttig för skidåkare. Middagen serveraden på resturang Wildbad,kort bit att gå” Biggan - mar 2018

Gästbetyg

4,5 / 5

3772 egna omdömen

Betyg på TripAdvisor


Skidlift

500 m

Skidbuss

250 m

Centrum

0 m

Från 9 388 kr/person

I priset ingår flyg, boende och frukostbuffé

Hotel Eden Rock - nyrenoverat hotell mitt i byn

Hotel Eden Rock, Bad Gasteins klassiska skidåkarhotell har totalrenoverats under 2015. Det vackra hotellet från 1906 har ett utmärkt läge mitt i byn och erbjuder ca 100 bäddar.

Välj mellan 2-bäddsrum, 3, 4, 5 och 6-bäddsrum som har 2 rum och 2 dusch/WC. Alla rum har bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och minikylskåp. Vissa har balkong.

Hotellet har dalens kanske mest populära restaurang, italienska Angelo där också frukosten serveras för hotellets gäster. En halvtrappa ner ligger välkända Eden's Pub som öppnade redan 1982. Här har både Bono (U2), Jude Law och Hugh Grant druckit iskall Guinness på fat och upplevt den sköna stämningen.

De som har bokat Alp Inclusive äter middagarna på en närliggande restaurang. Gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Därför skall du välja Hotel Eden Rock

Nyrenoverat
Perfekt läge i byn
Egen italiensk restaurang
Modernt inredda rum
Populär bar
Sköna DUX-sängar

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
500 m
Centrum
0 m
Skidbuss
250 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Lounge
Nej
Hiss
Ja
Bastu
Nej
Jacuzzi
Nej
Swimmingpool
Nej
Gym
Nej
Spel/lekrum
Nej
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
100
Kreditkort
Ja
Safe
Ja
Hårtork
Ja

Rum på Hotel Eden Rock

Dubbelrum

Dubbelrum om ca 17-23 m² med dubbelsäng. Bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum

Trebäddsrum om ca 23 m² med dubbelsäng och en enkelsäng eller bäddsoffa. Bad/dusch och WC, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrum om ca 30 m² med en dubbelsäng och en våningsäng. Badrum med bad/dusch, två toaletter, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Familjerum 4 pers

Fyrbäddsrum om ca 30 m² som är uppdelade på två rum. Ett rum med dubbelsäng och ett med en våningsäng. Badrum med bad/dusch, två toaletter, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Sexbäddsrum

Familjerum med sex bäddar om ca 35 m² som är uppdelade på två rum. Badrum med bad/dusch, två toaletter. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Dubbel- trebäddsrum med förbindelsedörr

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr om totalt ca 39-44 m². Badrum i båda rummen med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Två dubbelrum med förbindelsedörr

Två dubbelrum med förbindelsedörr om totalt ca 40 m². Båda rummen med dubbelsäng samt badrum med bad/dusch och WC, TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Två trebäddsrum med förbindelsedörr

Två trebäddsrum med förbindelsedörr om totalt ca 55 m². Båda rummen med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.