Bild

Hotel Solaia

Val Gardena

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 101 omdömen ›

”Mycket trevliga o bra reseledare. Allt var bra, finns inget att klaga på. ” Anders Jonsson, Uddevalla - mar 2022

”Det var min andra vistelse på hotellet. Jag åkte till Dolomiterna för skidåkning och för det är hotellet perfekt. Det är en sann ski-in/ski-out, då Sellaronda-ruten går precis bredvid hotellet, bara några steg från skidrummet.” Andreas - mar 2019

”Vacker pool, jättestort skidrum med pjäxvärmare o flera sittplatser. Hotellrum med balkong och utsikt över backen. Bra läge med närhet till backar o skidliften. ” Britta - mar 2018

”Hotellet är riktigt trevligt. Läget är bra, nära liftsystemet som leder upp till Sella Ronda. Här finns också en liten pool som var uppskattad efter att dagen i backen var avslutad.” Kristina - mar 2018

”Fantastisk service och otroligt proffsigt bemötande på plats. ” Matilda Alexanderson - feb 2024

Skidlift

150 m

Centrum

0 m

Från 17 194 kr/person

Inkl flyg, boende & frukost

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2025-01-11 och boende i dubbelrum

Hotel Solaia – charmigt hotell med perfekt läge i Val Gardena

Omtyckta Hotel Solaia är ett charmigt hotell med perfekt läge i Val Gardena. Hotellet ligger mitt i den mysiga byn Selva med alla dess trevliga restauranger och butiker. Här bor man med ski-in, och endast 150 meter från Campinoi-liften. Hotel Solaia drivs av en välkomnande och omtänksam familj som gör sitt yttersta för att deras gäster ska ha en underbar vistelse.

Rummen på hotellet är fina och rymliga, med hög mysfaktor. Tack vare sitt utmärkta läge har man fantastisk utsikt över Dolomiternas vackra berg och skidbackarna. Även badrummen är stora och fräscha, med inredning i marmor.

I den mysiga och ljusa matsalen dukas det upp en god frukostbuffé upp varje morgon med ett varierat utbud av godsaker. För dig som bokat vårt populära Alp Inclusive-paket serveras middagarna på någon av alla trevliga restaurangerna i byn. På eftermiddagarna och kvällarna är den gemytliga hotellbaren och loungen öppen för att umgås och njuta av den avslappnade atmosfären.

Något som inte får missas under vistelsen är hotellets fina spa-avdelning som har en stor inomhuspool och bastu. Med utsikt över de vackra omgivningarna kan man slappna av och återhämta sig här efter en lång dag i backen. Hotellet har även ett gym, samt ett skidrum där gäster kan förvara sin utrustning utan extra kostnad.

Välkomna till charmiga Hotel Solaia, ett omtyckt boende med perfekt läge i Val Gardena!

Alldeles intill Hotel Solaia ligger Chalet Solaia, en mindre byggnad vägg i vägg med hotellet som är ett mycket prisvärt boendealternativ. 

Därför skall du välja Hotel Solaia

Perfekt läge i byn
Skidåkning fram till dörren
Fina & rymliga rum
Spa-avdelning med pool

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
150 m
Centrum
0 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Lounge
Ja
Swimmingpool
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Solaia

Dubbelrum - 25-30 m2

Dubbelrum med bad/dusch och WC.

Enkelrum - 15-19 m2

Enkelrum med bad/dusch och WC.

Gästbetyg
4 / 5
1237 omdömen

  • Frukost
    3,73
  • Middag
    3,88

Mycket trevliga o bra reseledare. Allt var bra, finns inget att klaga på.

Det var min andra vistelse på hotellet. Jag åkte till Dolomiterna för skidåkning och för det är hotellet perfekt. Det är en sann ski-in/ski-out, då Sellaronda-ruten går precis bredvid hotellet, bara några steg från skidrummet.

Vacker pool, jättestort skidrum med pjäxvärmare o flera sittplatser. Hotellrum med balkong och utsikt över backen. Bra läge med närhet till backar o skidliften.

Hotellet är riktigt trevligt. Läget är bra, nära liftsystemet som leder upp till Sella Ronda. Här finns också en liten pool som var uppskattad efter att dagen i backen var avslutad.

Fantastisk service och otroligt proffsigt bemötande på plats.

Hotel Solaia Trip Advisor Rating Image

101 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
29
Bra
31
Medel
13
Dåligt
12
Mycket dåligt
16

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4
Rum
Rooms 3,5
Service
Service 3,5
Standard
Value 4
Renlighet
Cleanliness 4