Aktiviteter i Val Gardena 

 

Aktiviteter i Val Gardena

Under skidresan har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan. Då aktiviteterna har ett begränsat antal platser rekommenderar vi dig att boka i förväg! Lägg till aktiviteter genom att logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

Förhandsbokning rekommenderas!

Frukost i soluppgången

Innan byn har vaknat ger vi oss ut i mörkret och tar liften upp till toppstationen Dantecepies. Här bjuds på en frukostbuffet al dente och vi njuter av den spektakulära solupgången bland Dolomiternas höga toppar. I priset ingår special-liftkort, frukostbuffé och en fantastisk upplevelse.

Lägg till i bokning
Populär!

Skidutflykt till Cortina & Hidden Valley

Följ med oss på en skidutlykt till berömda Olympia i Cortina d'Ampezzo och upplev vackra Hidden Valley. Vi spenderar morgonen i Cortina d'Ampezzos Tofana skidområde och på eftermiddagen åker vi till Lagazuoi-liften för att ta oss till den gömda dalen. Vi åker ner för den 8,5 km långa pisten varefter vi tolkar efter hästar till Armentarola för 3 €. Från Armentarola åker vi skidor genom Alta Badia till Corvara. Innan hemfärd till Selva njuter vi av afterski på L'Murin i Corvara. En fantastisk dagstur du inte vill missa!

Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på förmiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa att utveckla och finslipa din carvingteknik.

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i ett av världens största vinländer utan en vinprovning? På Nives Restaurant & Winebar arrangerar vi varje vecka vinprovning. Vinprovningen hålls av sommeliern Alex Linder, som under en timme passionerat berättar om Val Gardena och dess vinkultur. Vi får provsmaka två glas vitt vin och två glas rött vin och till detta serveras lättare tilltugg.

Lägg till i bokning

Helikoptertur

Upplev Dolomiternas ikoniska bergstoppar från ovan. Vi flyger med helikopter över Sella och Sassolungo och turen varar i 15 minuter. En fantastisk upplevelse och något som starkt kan rekommenderas! Begränsat antal platser.

 

Lägg till i bokning