Aktiviteter i Val Gardena 

 

Aktiviteter i Val Gardena

Under skidresan till Val Gardena så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!
Lägg till aktiviteter i din resa genom att r
inga oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

Populär!

Skidutflykt till Cortina & Hidden Valley

Följ med oss på en skidutlykt till berömda Olympia i Cortina d'Ampezzo och upplev vackra Hidden Valley. Vi spenderar morgonen i Cortina d'Ampezzos Tofana skidområde och på eftermiddagen åker vi till Lagazuoi-liften för att ta oss till den gömda dalen. Vi åker ner för den 8,5 km långa pisten varefter vi tolkar efter hästar till Armentarola för 2,5 €. Från Armentarola åker vi skidor genom Alta Badia till Corvara. Innan hemfärd till Selva njuter vi av afterski på L'Murin i Corvara. En fantastisk dagstur du inte vill missa!

Lägg till i bokning
För skidälskaren!

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina Carvingkunskaper. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på förmiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin Carvingteknik.

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i ett av världens största vinländer utan en vinprovning? På Nives Restaurant & Winebar arrangerar vi varje vecka vinprovning. Vinprovningen hålls av sommeliern Alex Linder, som under en timme passionerat berättar om Val Gardena och dess vinkultur. Vi får provsmaka två glas vitt vin och två glas rött vin och till detta serveras lättare tilltugg.

Lägg till i bokning

Veckoschema för våra aktiviteter i Val Gardena

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller otjänligt väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Måndag Vinprovning 2 vita viner, 2 röda viner inkl tilltugg
Tisdag Skidutflykt Hidden Valley Inkl. busstransport och guiding
Torsdag Carving Clinic 3-9 personer ca 2h
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Ring oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.
Du vet väl att du kan spara upp till 100 kronor per person om du förbokar arrangemang och utflykter inför resan?