Aktiviteter i Val Gardena 

 

1 000 kr rabatt/person

Gäller på redan prissänkta resor v. 10–12 vid bokning före den 10 mars.

1 000 kr rabatt/person

Gäller på redan prissänkta resor v. 10–12 vid bokning före den 10 mars.

Ange kod:

SNOW-1000

Ange kod:

SNOW-1000

Aktiviteter i Val Gardena

Under skidresan i Val Gardena finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Frukost i soluppgången

Innan byn har vaknat ger vi oss ut i mörkret och tar liften upp till toppstationen Dantecepies. Här bjuds vi på en stor och mättande frukostbuffé och njuter av den spektakulära solupgången bland Dolomiternas höga bergstoppar. I priset ingår special-liftkort, frukostbuffé och en fantastisk upplevelse du sent kommer att glömma. Arrangemanget är mycket uppskattat, för garanterad plats rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!

Lägg till i bokning
Populär!

Skidutflykt till Cortina

Följ med på en skidutflykt till den berömda världcupsortern Cortina d'Ampezzo. Vi tar oss hit med buss och spenderar dagen med att upptäcka ortens 120 km stora skidområde. Vi gör några välförtjänta stopp för energipåfyllning och stannar till på topparna för att bevittna de fantastiska vyerna över Dolomiternas vackra bergsmassiv.  Dagen avslutas med afterski innan det är dags att bege sig tillbaka till Val Gardena igen. En fantastisk utflykt som du inte bör missa!

Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik. 

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i vinets hemland Italien utan en vinprovning? På Nives Restaurant & Winebar arrangerar vi varje vecka vinprovning tillsammans med sommeliern Alex Linder. Under en timme berättar Alex om Italiens vinproduktion samtidigt som vi provsmakar 4 olika viner; två glas vitt vin och två glas rött vin. Till vinprovningen serveras italienska delikatesser i form av ost och charkuterier.

Lägg till i bokning

Helikoptertur

Upplev Dolomiternas karakteristiska bergstoppar från ovan! Under 15 minuter flyger vi med helikopter över Sella och Sassolungo och bevittnar de magiska vyerna. En fantastisk upplevelse som starkt kan rekommenderas.

 

Lägg till i bokning