Aktiviteter i Sauze d'Oulx

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Sauze d'Oulx

Under skidresan i Sauze d'Oulx finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Tour de France

På liftkortet i Via Lattea ingår en skiddag i franska Montgénevre. På morgonen tar vi oss med buss till Frankrike där vi spenderar hela dagen tillsammans med att upptäcka skidsystemet. Bussen går tillbaka till Sauze d'Oulx på eftermiddagen, så det finns gott om tid att utforska alla pister och även hinna med något gott att äta och dricka. 

Lägg till i bokning

Vinprovning

På den mysiga vinbaren L’Assietta i den gamla delan av byn arrangerar vi varje vecka en vinprovning. Vi får lära oss mer och provsmaka lokala viner från Piemonte gjorda på druvor som Nebiolo och Barbera. Till vinprovningen serveras italienska delikatesser i form av ost och charkuterier.

Lägg till i bokning