Aktiviteter i Canazei 

 

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Canazei

Under skidresan i Canazei finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populär!

Skidutflykt till Cortina

Följ med på en skidutflykt till den berömda världcupsortern Cortina d'Ampezzo. Vi tar oss hit med buss och spenderar dagen med att upptäcka ortens 120 km stora skidområde. Vi gör några välförtjänta stopp för energipåfyllning och stannar till på topparna för att bevittna de fantastiska vyerna över Dolomiternas vackra bergsmassiv.  Dagen avslutas med afterski innan det är dags att bege sig tillbaka till Canazei igen. En fantastisk utflykt som du inte bör missa!

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i vinets hemland Italien utan en vinprovning? På vinbaren El Pael arrangerar vi en vinprovning tillsammans med sommeliern Roberto Anesi, som år 2017 blev utnämnd till Italiens bästa sommelier! Roberto kommer att berätta om Italien vinproduktion samtidigt som vi provsmakar 5 olika viner. 

Lägg till i bokning