Aktiviteter i Val Thorens

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Val Thorens

Under skidresan i Val Thorens finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Frukost i soluppgången

Innan byn har vaknat ger vi oss ut i mörkret och tar Pecletliften upp till toppstationen. Här bjuds vi på en stor och mättande frukostbuffé och njuter av den spektakulära solupgången bland de höga bergstopparna. Efteråt beger vi oss ut i pisten, före alla andra! I priset ingår special-liftkort, frukostbuffé och en fantastisk upplevelse du sent kommer att glömma. Arrangemanget är mycket uppskattat, för garanterad plats rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!

Lägg till i bokning

Brunch på John's American

På lördagar serveras en äkta amerikansk brunch på John´s American. Vi blir serverad en buffé av bacon, ägg, korvar, pannkakor och allt annat gott du bara kan drömma om.

Lägg till i bokning