Aktiviteter i Val Thorens

Under skidresan till Val Thorens så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg! Lägg till aktiviteter i din resa genom att ringa oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Picknick

Med en härlig utsikt över de snötäckta bergen vilar vi trötta skidåkarmuskler under en festlig picknick i backen. Vi dukar upp en stor buffé med korv, skinka, ostar, sötsaker och andra franska specialiteter och drycker. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna.

Pris för barn (2-12 år) 310 kr

fr 365 kr
Lägg till i bokning

Brunch - John's American

På lördagar kör vi en äkta amerikansk brunch på John´s American. Vi kommer bli serverad en buffé av bacon, ägg, korvar, pannkakor och allt annat gott du bara kan drömma om.

Pris för barn (2-12 år) 220 kr

fr 245 kr
Lägg till i bokning

Sunrise breakfast

Innan byn har vaknat ger vi oss ut i mörkret. Vi möts 7.45 vid Pecletliften och tar därefter liften upp till toppstationen. Här bjuds vi på en delikat frukostbuffet och njuter av den spektakulära solupgången bland de snötäckta bergen. Stora liftkortet krävs.

Pris per person

fr 245 kr
Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa carvingkunskaperna. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar på förmiddagen kommer en utbildad skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin carvingteknik.