Vandringsresa till Bad Gastein

Vandringsresa med guide

Naturen runt Bad Gastein betraktas av många som Alpernas vackraste och den inbjuder till underbara vandringar med oförglömliga naturupplevelser. Din resa blir komplett med boende på vårt finaste Hotel Salzburger Hof****+ som erbjuder två lyxiga spa-avdelningar, elegant inredda rum och mat som få hotell i Alperna kan mäta sig med. 

 

Nordic walking

Nordic Walking är vårt mest omväxlande program där vi gör allt från att vandra längs med Gasteinerdalens vackra promenader, besöker Bad Hofgasteins husberg Schlossalm samt tar oss till Salzburg och utforskar denna vackra och anrika stad.

Allt detta sker på bra och lätt underlag, bra promenadvägar och fina vandringsleder tillsamans med våra duktiga guider. En dag tar vi liften upp till 2050 möh. Stavar får du låna utan extra kostnad.

Alpin vandring

Alpin vandring är vår populäraste vandringstyp som riktar sig till dig som vill uppleva vandringar på varierade höjder.  Vi undviker alltför branta partier och långa nedstigningar till fots och använder oss därför ibland av liftar. 

Alpin vandring tar vid efter Nordic Walking och det fina med alpin vandring förutom de fantastiska vandringarna är att vi har delat in vandringen i 3 olika svårighetsgrader och tempo; Grön, Blå och Röd. På så sätt får alla möjlighet att delta i den gruppen som passar en själv bäst. Alpin vandring kräver att man har en god allmänkondition.

Vinprovning

Österrike ses av många som en av världens främsta producenter av vitt vin. Under senare tid har även de röda vinerna fått allt större inflytande på marknaden och på vår vinprovning får vi tillfälle att provsmaka 6 olika viner, både vita och röda. Observera att provningen hålls på engelska.

Ingår: Provning av 6 olika viner

Datum: 3 - 10 juni

Passar inte dessa datum kan du istället resa med vår systertidning IcaKuriren. Läs mer här »