Bild

Hotel Wintergarten

Schladming

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 33 omdömen ›

”Service från reseledaren var kanon. När problem uppstod löstes de snabbt och med väldigt stor service känsla och effektivitet. Hotel Wintergartens personal var bland det bästa jag upplevt.” Mattias - mar 2019

”En bra service och härlig peronal. Rent och fräscht. Läget i Schladming är toppen, bra promenadvägar in till byn. Gör ett besök!” Maria - jan 2018

”Mysigt och fint litet hotell med exemplarisk service. Frukosten var väldigt god och middagarna likaså. Toppenbetyg helt enkelt!” Marie - mar 2017

”Positivt överraskade! Vi fick ett fräscht rum med utgång till stor gemensam balkong med bra solläge. Trevlig restaurang med god service. Mycket nöjda med vistelsen!” Anki - mar 2017

”Stort rum med fin utsikt från balkongen. Allt var rent och snyggt. Vill verkligen komma tillbaka hit. ” Lennart - mar 2016

Skidlift

450 m

Skidbuss

150 m

Centrum

0 m

Från 8 713 kr/person

Inkl. flyg, boende & frukost

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2024-01-06 och boende i dubbelrum

Hotel Wintergarten - mysigt hotell med perfekt läge

Hotel Wintergarten ligger mitt i Schladming, med gångavstånd till både liften och gågatan där många av ortens trevliga restauranger, barer och butiker ligger. George Sampl, tillsammans med sin personal, står för personlig service under hela vistelsen. Hotel Wintergarten är det äldsta hotellet i byn med många nöjda, återkommande gäster. Sedan det byggdes har det renoverats till modern standard och nyligen renoverades alla badrum. Här finns också ett skidrum med pjäxvärmare.

Hotellet har 53 bäddar, och alla rum är mycket rymliga och luftiga. Det finns flera olika rumstyper att välja mellan, och det passar familjer såväl som par. Rummen är mysiga med bekväma sängar och fräscha badrum.

I huset finns också en mycket trevlig bar och en välkänd restaurang. De är kända för den goda maten, trevliga atmosfären och grymma servicen. Här serveras den goda frukostbuffén varje morgon, och för de som bokat vårt prisvärda Alp Inclusive-paket serveras även middagarna här. Ett måste under vistelsen är att prova deras schnitzel!

Därför skall du välja Hotel Wintergarten

Centralt läge
Ljus och fina rum
Skidrum & pjäxvärmare
Gratis Wi-Fi
Populär restaurang
Mysig bar
Trevlig personal
Nära liften

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
450 m
Centrum
0 m
Skidbuss
150 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hårtork
Ja
Lounge
Ja
Restaurang
Ja
Safe
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Wintergarten

Dubbelrum - 25 m2

Dubbelrum med dubbelsäng, vissa rum med separata sängar. Bad/dusch, WC, hårtork, TV, safe och gratis Wi-Fi. Balkong på vissa rum.

Dubbelrum för 2-3 personer - 20 m2

Dubbelrum med dubbelsäng och en bäddsoffa. Bad/dusch, WC, hårtork, TV, safe och gratis Wi-Fi. Vissa rum med balkong.

Dubbelrum mindre - 18 m2

Mindre dubbelrum med dubbelsäng. Bad/dusch, WC, hårtork, TV, safe och gratis Wi-Fi. Vissa rum med balkong.

Fyrbäddsrum - 25 m2

Fyrbäddsrum med dubbelsäng och två enkelsängar eller en bäddsoffa. Bad/dusch, WC, hårtork, TV, safe och gratis Wi-Fi. Vissa rum med balkong.

Gästbetyg
4,3 / 5
1805 omdömen

  • Frukost
    3,86
  • Middag
    3,86

Service från reseledaren var kanon. När problem uppstod löstes de snabbt och med väldigt stor service känsla och effektivitet. Hotel Wintergartens personal var bland det bästa jag upplevt.

En bra service och härlig peronal. Rent och fräscht. Läget i Schladming är toppen, bra promenadvägar in till byn. Gör ett besök!

Mysigt och fint litet hotell med exemplarisk service. Frukosten var väldigt god och middagarna likaså. Toppenbetyg helt enkelt!

Positivt överraskade! Vi fick ett fräscht rum med utgång till stor gemensam balkong med bra solläge. Trevlig restaurang med god service. Mycket nöjda med vistelsen!

Stort rum med fin utsikt från balkongen. Allt var rent och snyggt. Vill verkligen komma tillbaka hit.

Hotel Wintergarten Trip Advisor Rating Image

33 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
13
Bra
9
Medel
5
Dåligt
2
Mycket dåligt
4

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 3
Rum
Rooms 2,5
Service
Service 4
Standard
Value 4
Renlighet
Cleanliness 4