Aktiviteter i Schladming

 

Aktiviteter i Schladming

Under skidresan till Schladming så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar också utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!
Lägg till aktiviteter i din resa genom att r
inga oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

 

Skidutflykt till Flachau

I veckan åker vi på utflykt till Herman Maiers hemort Flachau, dit en buss tar oss på ca 25 minuter. Väl i Flachau har vi gemensam skidåkning för de som önskar och avslutar en härlig dag i pisten med en kall öl på det legendariska afterskistället Hofstadl.

pris för barn (2-12 år): 330 kr

fr 420 kr
Lägg till i bokning

Rodel

Under veckan laddar vi inför en fartfylld och trevlig eftermiddag med rodel. Väl uppe på berget njuter vi av utsikten innan vi åker rodel hela vägen ner till byn. 

 

pris för barn (2-12 år): 145 kr

fr 180 kr
Lägg till i bokning

Snapsprovning

Schnappsprovning är en mer korrekt benämningen för denna aktivitet. Runt 18:00 på torsdagar annordnar vi en schnappsprovning på Toni´s i centrala Schladming. Toni´s är en snapsbutik som håller extraöppet endast för oss och berättar om allt ni någonsin velat veta om just schnapps. Vi får även prova 5 av Toni´s bästa scgnappsar utan konstigheter. Denna aktivitet tar ca. 45 minuter. 

pris per person

fr 175 kr
Lägg till i bokning

Hot Stone Dinner

På fredagar är det dags för en så kallad "hot stone dinner" och det är ungefär prescis som det låter. På bordet ligger en sten med värme under som man steker kött, kyckling och grönsaker på. Till detta är det en massa olika tillbehör och såser. Kan varmt rekommenderas! 

pris för barn (2-12 år) : 385 kr

fr 440 kr
Lägg till i bokning