Bild

Hotel Salzburger Hof

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 608 omdömen ›

”Fantastiskt att bo på härliga Salzburger Hof. Enastående service i matsalen, speciellt från Albert. STS reseledare var supertrevliga. Ni är fantastiska!” Johan Westberg - mar 2023

”Bra resa och bra service! Stort plus för hotel och service. Grym afterski i backen! Finns inget att klaga på. Salzburger Hof rekommenderas. Både miljö, personal och för vår familj med en på 8 och en på 10 år var det toppen! ” Fredrik Örnhall, Vaxholm - mar 2022

”Fantastiskt fin resa till Bad Gastein och alla i familjen är helnöjda. Salzburger Hof naturligtvis toppenbra som förväntat!” Anders Albåge, Stockholm - mar 2022

”Jag älskar Bad Gastein och Salzburger Hof. Har varit där ca 15 gånger och fick nu äntligen introducera platsen och hotellet för min stora familj i samband med att vi firade mammas 75-årsdag i efterskott. Det var en HELT UNDERBAR resa och en riktig booster för oss alla :-)” Anna Ulfsdotter Forssell, Bromma - jan 2022

”En härlig totalupplevelse i genuin trevlig miljö. Bra atmosfär och service. Ett gott utbud för kropp och själ. Välkomponerad middag. sköna relaxavdelningar. Vi vill gärna tillbaka ” Pontus, Särö - feb 2020

”Boende på detta fantastiska hotell lyfter hela upplevelsen till högre höjder. Här får man riktigt bra service, riktigt god mat och fina rum. Att hotellet har en skön spa-avdelning som gör att man verkligen kommer ner i varv är också riktigt bra. För dem som känner att man måste träna lite ytterligare förutom skidåkning finns det möjligheter även för detta. Jag kan inte ge Hotellet annat är full pott. ” Tommy B - feb 2020

”Underbart hotell. Här känner man sig både lyxig och sportig. Fantastisk mat underbar utsikt och en miljö där man verkligen kan koppla av under alla årstider. ” Ann E - mar 2019

”Stort, fina sängar och väldigt fräscht! Vilka fina spa avdelningar med underbar utsikt. Sedan då maten. Bästa möjliga!!! Dessutom så trevlig personal. Jag rekommenderar detta hotell 150%” Marianne S - jan 2019

”Mycket trevligt hotell med suprbra service. Rummen är mysiga och funktionella och sköna sängar. Fantastisk mat med frukostbuffé och femrättersmiddag. Perfekt för skidåkare som behöver mycket energi. Härliga spa-utrymmen där man kan slappna av efter en dag utomhus.” Marie G - jan 2019

”Supervecka på alla sätt! Verkligen Alperna extra allt när man åker med er & bor på Salzburger Hof. Bästa kyparen. Bästa kocken!” Jenny Tornkrantz - apr 2023

Skidlift

300 m

Skidbuss

100 m

Centrum

0 m

Från 10 963 kr/person

Inkl. flyg, boende & frukost

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2024-03-16 och boende i fembäddsrum

Hotel Salzburger Hof - anrikt hotell med lyxigt spa

Hotel Salzburger Hof har Bad Gasteins bästa läge med 300 m till liften. Hotellet, som har 360 bäddar, har smakfullt inredda rum och sviter som passar perfekt för alla par och familjer.

Alla rum har Dux-sängar, hårtork, TV, minibar, safe och gratis Wi-Fi. Det finns flera rum som passar familjer upp till 6 personer och vi erbjuder förmånliga barnpriser.

Hotel Salzburger Hofs gäster får utan kostnad förvara egna pjäxor och skidor i Johann Schobers imponerande skiduthyrning vid Stubnerkogels liftstation.

På hotellanläggningen finns två spa-avdelningar med pooler, bastur, massage- och fitnessavdelning samt barnrum, spelrum och mycket mer. Maten håller hög klass och restaurangen är känd för sin goda service. Nöjeslivet finns innanför väggarna med kända artister som ofta gästar hotellet.

Därför skall du välja Hotel Salzburger Hof

Vårt populäraste hotell
Mat av mycket hög klass
Två lyxiga spa-avdelningar
Liftnära
Gratis skidförvaring vid liften
Familjevänligt
Sköna DUX-sängar
Lek- och spelrum

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
300 m
Centrum
0 m
Skidbuss
100 m
Tofflor
Ja
Afterski/nattklubb
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Badrock
Ja
Frukostrum
Ja
Konferensrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Gratis toalettartiklar
Ja
Gym
Ja
Hårtork
Ja
Jacuzzi
Ja
Lounge
Ja
Möjlighet till massage
Ja
Minibar
Ja
Kuddmeny
Ja
Spel/Lekrum
Ja
Swimmingpool
Ja
Radio
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Dusch/badkar
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja
Vinkällare
Ja

Rum på Hotel Salzburger Hof

Dubbelrum - 17-22 m2

Dubbelrum med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum för 2-3 personer - 17-22 m2

Dubbelrum med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en extrabädd eller bäddsoffa, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum för 3-4 personer - 29 m2

Dubbelrum med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm), 1-2 extrabäddar eller bäddsoffa, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Innergårdsrum - 14 m2

Dubbelrum mot innergården/Ritz Bar (ej öppningsbart fönster) med en bekväm DUX-dubbelsäng (160x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Två dubbelrum med förbindelsedörr - 32-40 m2

Två dubbelrum med förbindelsedörr med två bekväma DUX-dubbelsängar (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum de Luxe - 24 m2

Dubbelrum de Luxe med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum de Luxe för 2-3 personer - 26-28 m2

Dubbelrum de Luxe med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en extrabädd eller bäddsoffa, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum de Luxe för 3-4 personer - 31-35 m2

Dubbelrum de Luxe med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och 1-2 extrabäddar och/eller bäddsoffa, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum komfort för 2-3 personer - 26-28 m2

Dubbelrum komfort med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en extrabädd eller bäddsoffa, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Två dubbelrum komfort med förbindelsedörr, 4-5 personer - 55-60 m2

Två dubbelrum komfort. En bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en extrabädd i varje rum. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum komfort för 3-4 personer - 26-32 m2

Dubbelrum komfort med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och 1-2 extrabäddar och/eller bäddsoffa, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Två dubbelrum komfort med förbindelsedörr - 45-60 m2

Två dubbelrum komfort. En bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och 1-2 extrabäddar i varje rum. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum komfort - 20-28 m2

Dubbelrum komfort med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm), dusch/WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum mindre - 14-20 m2

Mindre dubbelrum med en bekväm DUX-dubbelsäng (160x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 12 m2

Enkelrum med bekväm DUX-säng (90x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Familjerum för 3-4 personer - 28-31 m2

Familjerum med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en bäddsoffa för 2 personer, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Familjerum för sex personer - 43 m2

Familjerum med två sovrum. En bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och två våningssängar, separat bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Fembäddsrum - 38-42 m2

Fembäddsrum med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm), en våningssäng och en enkelsäng. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Fyrbäddsrum - 32-34 m2

Fyrbäddsrum med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en våningssäng eller två extrabäddar. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Grandlitrum - 13 m2

Grandlitrum med en bekväm DUX-säng (140x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Svit för 2-3 personer - 35-41 m2

Svit med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och en extrasäng. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Svit för 4 personer - 35-41 m2

Svit med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm), två extrasängar eller bäddsoffa. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Svit för 4-6 personer - 45-48 m2

Trerumssvit med en bekväm DUX-dubbelsäng (180x200 cm) och två våningssängar. Bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi. Plats för 4 vuxna och 2 barn.

Trebäddsrum - 24-30 m2

Trebäddsrum med bekväma DUX-sängar, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,6 / 5
10006 omdömen

  • Frukost
    4,72
  • Middag
    4,7

Fantastiskt att bo på härliga Salzburger Hof. Enastående service i matsalen, speciellt från Albert. STS reseledare var supertrevliga. Ni är fantastiska!

Bra resa och bra service! Stort plus för hotel och service. Grym afterski i backen! Finns inget att klaga på. Salzburger Hof rekommenderas. Både miljö, personal och för vår familj med en på 8 och en på 10 år var det toppen!

Fantastiskt fin resa till Bad Gastein och alla i familjen är helnöjda. Salzburger Hof naturligtvis toppenbra som förväntat!

Jag älskar Bad Gastein och Salzburger Hof. Har varit där ca 15 gånger och fick nu äntligen introducera platsen och hotellet för min stora familj i samband med att vi firade mammas 75-årsdag i efterskott. Det var en HELT UNDERBAR resa och en riktig booster för oss alla :-)

En härlig totalupplevelse i genuin trevlig miljö. Bra atmosfär och service. Ett gott utbud för kropp och själ. Välkomponerad middag. sköna relaxavdelningar. Vi vill gärna tillbaka

Boende på detta fantastiska hotell lyfter hela upplevelsen till högre höjder. Här får man riktigt bra service, riktigt god mat och fina rum. Att hotellet har en skön spa-avdelning som gör att man verkligen kommer ner i varv är också riktigt bra. För dem som känner att man måste träna lite ytterligare förutom skidåkning finns det möjligheter även för detta. Jag kan inte ge Hotellet annat är full pott.

Underbart hotell. Här känner man sig både lyxig och sportig. Fantastisk mat underbar utsikt och en miljö där man verkligen kan koppla av under alla årstider.

Stort, fina sängar och väldigt fräscht! Vilka fina spa avdelningar med underbar utsikt. Sedan då maten. Bästa möjliga!!! Dessutom så trevlig personal. Jag rekommenderar detta hotell 150%

Mycket trevligt hotell med suprbra service. Rummen är mysiga och funktionella och sköna sängar. Fantastisk mat med frukostbuffé och femrättersmiddag. Perfekt för skidåkare som behöver mycket energi. Härliga spa-utrymmen där man kan slappna av efter en dag utomhus.

Supervecka på alla sätt! Verkligen Alperna extra allt när man åker med er & bor på Salzburger Hof. Bästa kyparen. Bästa kocken!

Hotel Salzburger Hof Trip Advisor Rating Image

608 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
423
Bra
142
Medel
36
Dåligt
3
Mycket dåligt
4

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5