Aktiviteter i Sölden 

Fonduekväll på berget!

Aktiviteter i Sölden

Under skidresan till Sölden så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar också fondue- och rodelkvällar i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!
Lägg till aktiviteter i din resa genom att r
inga oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

Populär!

Fonduekväll

På torsdagen laddar vi inför en trevlig kväll på Gaislach Alm. Vi tar taxi upp på berget och väl där njuter vi av både ost- och köttfondue, sallad, pommesfrites och goda såser. Till efterrätt blir det typisk österrikisk dessert – Kaiserschmarrn. Efter middagen åker vi taxi tillbaka ner till byn. Det spelas även livemusik och man kan till och med önska låtar. En dans eller två kan också förekomma. En kväll du länge kommer minnas från Alperna.

pris för barn (2-12 år): 255 kr

fr 495 kr
Lägg till i bokning

Andra aktiviteter i Sölden

Aqua Dome - Thermal spa

Aqua Dome är ett spektakulärt thermalbadus för stora och små. Njut av spabehandlingar, relax avdelning, pooler både inomhus och utomhus samt spännande vattenruschbanor av olika slag. För det mindre barnen finns "kids world" fyllt av roliga aktiviteter både i vattnet men även på det torra. Du tar dig hit gratis med skidbussen om du har ditt liftkort med dig från Längenfeld, bussresan tar ca 20 minuter. Läs mer på Aqua Doms hemsida!

Läs mer

007ELEMENTS - James Bond installation

På toppen av Gaislachkogl (3 050 möh), gömt i berget hittar du denna filmiska James Bond installation som öppnades sommaren 2018. Sölden var inspelningsplats för en rad scener av Bond filmen Spectre som spelades in 2015. I 007Elements får du följa med på en resa du sent kommer glömma med video installationer, ljudeffekter, interaktiva stationer samtidigt som du kan njuta av utsikten från Gaislachkogl. Läs mer om 007Elements här!

Läs mer