Bild

Hotel Eden Rock

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 59 omdömen ›

”Eden Rock som vi bott på håller högklass, likväl som frukost på Angelos samt middag på Wildbad. Bra och trevlig personal. En superresa med fantastisk skidåkning. Stort tack!” Axel Elmqvist, Solna - mar 2022

”Fantastiskt bra resa. Hotellet översteg alla förväntningar. Reseledare och guider förhöjde upplevelsen ofantligt mycket. De var alltid glada och trevliga, riktigt duktiga på sin sak och gjorde gruppskidåkningen till mer än bara skidåkning. ” Erik Kindlund, Göteborg - jan 2022

”Vår julvecka i Bad Gastein, helt underbar. Stort tack till personalen på hotell/restaurang och Alpresors reseledare. Alla mkt glada, trevliga och serviceinriktade. Tack!” Jenny Read, Gnesta - jan 2022

”Fint hotell, nyligen renoverat. Snygga rum, fin utsikt, bra frukost. Gångavstånd till lift och baren Ritz på Hotel Salzburger Hof. ” Björn - jan 2020

”Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.” Storlya - dec 2018

”Jättebra arrangemang kring resan, som vanligt! Hotellet och middagarna positiv överraskning. Trevlig personal från STS. Nytt för i år var en mycket smart skidförvaring vid Stubnerkogel liften. Lite stör från Silver Bullet under kvällar men acceptabelt. ” Anders Albåge - mar 2024

”Jättebra frukost och väldigt fräscht och bra hotell!! ” Jakob Sporre - feb 2024

”Vi har haft en toppen vecka. Pricken över i:et var nog den gemensamma picknicken som var fantastisk i det soliga vädret. ” Morgan - dec 2023

”Inga synpunkter, haft en skitbra vecka. Bra med info, väldigt lätt och smidigt ” Oskar S - jan 2024

”Bra service och otroligt hjälpsam personal ” Malte Marklund - jan 2024

Skidlift

500 m

Skidbuss

300 m

Centrum

150 m

Från 12 052 kr/person

Inkl flyg, boende, halvpension & liftkort

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2025-01-04 och boende i familjerum för 6 personer

Hotel Eden Rock – modernt hotell mitt i byn

Sportiga alphotellet Hotel Eden Rock har ett utmärkt läge mitt i byn, med utsikt över dalen och de mäktiga omgivande bergen. Hotellet byggdes ursprungligen år 1906 av den kända italienske byggmästaren Angelo Comini. Sedan dess har hotellet byggts om och för några år sedan genomfördes en totalrenovering, men den ursprungliga känslan och charmen har man bevarat.

På Hotel Eden Rock bor man bekvämt i moderna och smakfullt inredda hotellrum, med genomgående vackra och lyxiga material. Samtliga rum har sköna DUX-sängar och faciliteter så som TV, safe, minibar och gratis Wi-Fi. Många av rummen har också balkong.

I bottenplan på hotellet finner man Gasteindalens kanske mest populära restaurang, mysiga italienska Restaurant Angelo. Här är det ofta fullbokat av både lokalbefolkningen och turister, och på menyn finns allt från fantastisk pasta till pizza och en imponerande vinlista. Det är även här som den goda frukosten dukas upp för hotellets gäster. För de som har bokat vårt populära Alp Inclusive-paket serveras middagarna på någon av de trevliga restaurangerna på närliggande Hotel Salzburger Hof.

Missa inte! En halvtrappa ner ligger välkända Eden's Pub som öppnade redan år 1982. Här har både Bono (U2), Jude Law och Hugh Grant druckit iskall Guinness på fat och upplevt den sköna stämningen.

Hotel Eden Rock är ett av våra mest omtyckta hotell med sina fina rum och trevliga atmosfär. Välkommen att boka din alpresa hit i vinter!

Därför skall du välja Hotel Eden Rock

Trevligt läge mitt i byn
Modernt inredda rum
Smakfull inredning
Familjevänligt
Personlig service
Populär bar
Uppskattad frukostbuffé
Egen italiensk restaurang

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
500 m
Centrum
150 m
Skidbuss
300 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Hiss
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Safe
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Eden Rock

Dubbelrum - 17-23 m2

Dubbelrum med dubbelsäng, bad/dusch och WC.

Dubbelrum med förbindelsedörr - 40 m2

Två dubbelrum med förbindelsedörr. Båda med bad/dusch och WC.

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr - 39-44 m2

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr. Båda med bad/dusch och WC.

Enkelrum

Familjerum för 4 personer - 30 m2

Familjerum med dubbelsäng och våningssäng uppdelat på två rum, med bad/dusch och WC.

Familjerum för 6 personer - 35 m2

Familjerum uppdelat på två rum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar, med bad/dusch och WC.

Fyrbäddsrum - 30 m2

Fyrbäddsrum med en dubbelsäng och en våningsäng. Bad/dusch och två WC.

Trebäddsrum - 20-23 m2

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng eller bäddsoffa, bad/dusch och WC.

Två trebäddsrum med förbindelsedörr - 55 m2

Två trebäddsrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng och enkelsäng samt bad/dusch och WC.

Gästbetyg
4,4 / 5
2367 omdömen

  • Frukost
    4,36
  • Middag
    4,25

Eden Rock som vi bott på håller högklass, likväl som frukost på Angelos samt middag på Wildbad. Bra och trevlig personal. En superresa med fantastisk skidåkning. Stort tack!

Fantastiskt bra resa. Hotellet översteg alla förväntningar. Reseledare och guider förhöjde upplevelsen ofantligt mycket. De var alltid glada och trevliga, riktigt duktiga på sin sak och gjorde gruppskidåkningen till mer än bara skidåkning.

Vår julvecka i Bad Gastein, helt underbar. Stort tack till personalen på hotell/restaurang och Alpresors reseledare. Alla mkt glada, trevliga och serviceinriktade. Tack!

Fint hotell, nyligen renoverat. Snygga rum, fin utsikt, bra frukost. Gångavstånd till lift och baren Ritz på Hotel Salzburger Hof.

Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.

Jättebra arrangemang kring resan, som vanligt! Hotellet och middagarna positiv överraskning. Trevlig personal från STS. Nytt för i år var en mycket smart skidförvaring vid Stubnerkogel liften. Lite stör från Silver Bullet under kvällar men acceptabelt.

Jättebra frukost och väldigt fräscht och bra hotell!!

Vi har haft en toppen vecka. Pricken över i:et var nog den gemensamma picknicken som var fantastisk i det soliga vädret.

Inga synpunkter, haft en skitbra vecka. Bra med info, väldigt lätt och smidigt

Bra service och otroligt hjälpsam personal

Hotel Eden Rock Trip Advisor Rating Image

59 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
28
Bra
28
Medel
2
Dåligt
1
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5