Bild

Hotel Eden Rock

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 59 omdömen ›

”Eden Rock som vi bott på håller högklass, likväl som frukost på Angelos samt middag på Wildbad. Bra och trevlig personal. En superresa med fantastisk skidåkning. Stort tack!” Axel Elmqvist, Solna - mar 2022

”Fantastiskt bra resa. Hotellet översteg alla förväntningar. Reseledare och guider förhöjde upplevelsen ofantligt mycket. De var alltid glada och trevliga, riktigt duktiga på sin sak och gjorde gruppskidåkningen till mer än bara skidåkning. ” Erik Kindlund, Göteborg - jan 2022

”Vår julvecka i Bad Gastein, helt underbar. Stort tack till personalen på hotell/restaurang och Alpresors reseledare. Alla mkt glada, trevliga och serviceinriktade. Tack!” Jenny Read, Gnesta - jan 2022

”Fint hotell, nyligen renoverat. Snygga rum, fin utsikt, bra frukost. Gångavstånd till lift och baren Ritz på Hotel Salzburger Hof. ” Björn - jan 2020

”Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.” Storlya - dec 2018

Skidlift

500 m

Skidbuss

300 m

Centrum

150 m

Från 13 597 kr/person

Inkl. flyg, boende, halvpension & liftkort

Priset avser:

Avresa från Landvetter Airport 2023-12-23 och boende i sexbäddsrum

Hotel Eden Rock - modernt hotell mitt i byn

Vackra Hotel Eden Rock, som har ett utmärkt läge mitt i byn, byggdes ursprungligen 1906 av den italienske byggmästaren Angelo Comini. Hotellet är nu helt ombyggt med smakfullt inredda rum, många med balkong.

Välj mellan 2-bäddsrum, 3, 4, 5 och 6-bäddsrum som har 2 rum och 2 dusch/WC. Alla rum har bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV, gratis Wi-Fi och minikylskåp. 

Hotellet har dalens kanske mest populära restaurang, italienska Angelo där också frukosten serveras för hotellets gäster. En halvtrappa ner ligger välkända Eden's Pub som öppnade redan 1982. Här har både Bono (U2), Jude Law och Hugh Grant druckit iskall Guinness på fat och upplevt den sköna stämningen.

De som har bokat Alp Inclusive äter middagarna på en närliggande restaurang. 

Därför skall du välja Hotel Eden Rock

Vårt eget hotell
Familjevänligt
Nyrenoverat
Perfekt läge i byn
Egen italiensk restaurang
Modernt inredda rum
Populär bar
Sköna DUX-sängar

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
500 m
Centrum
150 m
Skidbuss
300 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Eden Rock

Dubbelrum - 17-23 m2

Dubbelrum med dubbelsäng. Bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum med förbindelsedörr - 40 m2

Två dubbelrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng samt badrum med bad/dusch och WC, TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr - 39-44 m2

Dubbelrum och trebäddsrum med förbindelsedörr. Badrum i båda rummen med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 17-20 m2

Enkelrum med dubbelsäng. Bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Familjerum - 30 m2

Fyrbäddsrum som är uppdelade på två rum. Båda med dusch/WC, TV, minikylskåp, gratis Wifi. Ett rum med dubbelsäng och ett med en våningssäng.

Sexbäddsrum - 35 m2

Familjerum för 6 personer som är uppdelat på två rum. Båda med dusch/WC, TV, minikylskåp, gratis Wi-Fi. Ett rum med dubbelsäng och ett med två våningssängar

Fyrbäddsrum - 30 m2

Fyrbäddsrum med en dubbelsäng och en våningsäng. Badrum med bad/dusch, två toaletter, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum - 20-23 m2

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng eller bäddsoffa. Bad/dusch och WC, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Två trebäddsrum med förbindelsedörr - 55 m2

Två trebäddsrum med förbindelsedörr. Båda rummen med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med bad/dusch och WC. TV, minikylskåp och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,4 / 5
2367 omdömen

  • Frukost
    4,36
  • Middag
    4,25

Eden Rock som vi bott på håller högklass, likväl som frukost på Angelos samt middag på Wildbad. Bra och trevlig personal. En superresa med fantastisk skidåkning. Stort tack!

Fantastiskt bra resa. Hotellet översteg alla förväntningar. Reseledare och guider förhöjde upplevelsen ofantligt mycket. De var alltid glada och trevliga, riktigt duktiga på sin sak och gjorde gruppskidåkningen till mer än bara skidåkning.

Vår julvecka i Bad Gastein, helt underbar. Stort tack till personalen på hotell/restaurang och Alpresors reseledare. Alla mkt glada, trevliga och serviceinriktade. Tack!

Fint hotell, nyligen renoverat. Snygga rum, fin utsikt, bra frukost. Gångavstånd till lift och baren Ritz på Hotel Salzburger Hof.

Fint med balkong och underbar utsikt. Trevlig personal. God frukost med lagom mycket att välja på och gott kaffe :-) Städningen var bra, rent och fint varje dag vi kom hem.

Hotel Eden Rock Trip Advisor Rating Image

59 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
28
Bra
28
Medel
2
Dåligt
1
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5