Bild

Hotel Breithorn

Champoluc

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating

”Vi har rest många gånger med STS Alpresor men första gången nu till Champoluc i Italien. Vi bodde på Hotel Breithorn där mysfaktorn var hög, servicen utmärkt från superbra personal i reception till serveringspersonal i restaurangen. Alla var mycket hjälpsamma och kunniga. Även städpersonalen var kanon. Vi kommer gärna tillbaka! / Stamgäster” Marie & Magnus Eriksson - jan 2023

”Vi bodde på Hotell Breithorn i Champoluc och är mycket nöjda. Mysigt familjärt hotell. Skulle absolut komma tillbaka. Vi är även nyfikna på Champoluc sommartid. ” Camilla Classon - jan 2023

”Hotellet var mycket bra. Bra mat, bra rum, skönt med spa-del. Trevligt med bar och sköna fåtöljer. Ett av de bättre ställena vi bott på med STS.” Malin Knauer - feb 2023

”Hotell Breithorn i Champoluc är ett underbart hotell med atmosfär och charm, och personalen i restaurangen, loungen och receptionen är de som höjer det ytterligare en nivå. Ganska enkelt toppen bra. ” Jens Dybro - mar 2023

”Allt var toppen. Över förväntningarna, vi åkte med barn och barnbarn och alla bara älskade skidåkningen, boendet och maten.” Patrik Olson - jan 2024

Skidlift

500 m

Skidbuss

50 m

Centrum

50 m

Från 13 144 kr/person

Inkl. flyg, boende, halvpension & liftkort

Priset avser:

Avresa från Arlanda Airport 2024-03-23 och boende i innergårdsrum på nedre botten, utan utsikt

Hotel Breithorn – mysigt chalethotell i Champoluc

Välkända Hotel Breithorn är Champolucs äldsta och ledande chalethotell med flerhundraårig historia. Inför vintern 22/23 tog STS Alpresor över driften av hotellet.

Det fyrstjärniga hotellet ligger mitt på huvudgatan och erbjuder en underbar atmosfär. Här finns bar, lounge, restaurang, spa-avdelning och bekväma rum med inredning i genuin alpin stil. Hotel Breithorn är ett riktigt feelgood-hotell med 60 bäddar. 

Restaurangen ligger längst ner i den äldsta delen av hotellet, med levande ljus och terrakottagolv skapas precis den stämningen man förväntar sig i de italienska Alperna. Här njuter du av den stora frukostbuffen och de goda fyrarätters middagarna. Hotellet har även en trevlig spa-avdelning med bubbelbad, ångbastu och bastu.

Välkommen att boka klassiska Hotel Breithorn idag!

Därför skall du välja Hotel Breithorn

STS Alpresors eget hotell
Anrikt chalethotell
Spa-avdelning
Mysig restaurang
Mitt på huvudgatan
Imponerande vinkällare

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
500 m
Centrum
50 m
Skidbuss
50 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Gratis toalettartiklar
Ja
Hårtork
Ja
Jacuzzi
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Dusch/badkar
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja
Vinkällare
Ja

Rum på Hotel Breithorn

Dubbelrum - 14-15 m2

Dubbelrum med dubbelsäng (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar, safe, hårtork och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum för 2-3 pers - 14-16 m2

Dubbelrum för 2-3 pers

Innergårdsrum på nedre botten, utan utsikt - 15 m2

Innergårdsrum på nedre botten utan utsikt, dubbelsäng (180x200 cm), dusch/WC och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum med förbindelsedörr - 14+14 m2

Två dubbelrum med förbindelsedörr med två dubbelsängar (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum de Luxe - 17 m2

Dubbelrum de Luxe med dubbelsäng (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV, minibar, safe, hårtork och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum de Luxe för 2-3 personer - 17-19 m2

Dubbelrum de Luxe med dubbelsäng (180x200 cm), bäddbar soffa, bad/dusch och WC, TV, minibar, safe, hårtork och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum de Luxe för 3-4 personer - 22-24 m2

Dubbelrum de Luxe med dubbelsäng (180x200 cm), bäddbar soffa för en vuxen eller två barn upp till 15 år. Bad/dusch och WC, TV, minibar, safe, hårtork och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 14-15 m2

Enkelrum med bad/dusch och WC, minibar, safe, hårtork, och gratis Wi-Fi.

Familjerum - 25-27 m2

Fyrbäddsrum som är uppdelat på två rum, ett rum med dubbelsäng och ett med en bäddbar soffa för en vuxen eller två barn upp till 15 år. Bad/dusch och WC, gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,6 / 5
258 omdömen

Vi har rest många gånger med STS Alpresor men första gången nu till Champoluc i Italien. Vi bodde på Hotel Breithorn där mysfaktorn var hög, servicen utmärkt från superbra personal i reception till serveringspersonal i restaurangen. Alla var mycket hjälpsamma och kunniga. Även städpersonalen var kanon. Vi kommer gärna tillbaka! / Stamgäster

Vi bodde på Hotell Breithorn i Champoluc och är mycket nöjda. Mysigt familjärt hotell. Skulle absolut komma tillbaka. Vi är även nyfikna på Champoluc sommartid.

Hotellet var mycket bra. Bra mat, bra rum, skönt med spa-del. Trevligt med bar och sköna fåtöljer. Ett av de bättre ställena vi bott på med STS.

Hotell Breithorn i Champoluc är ett underbart hotell med atmosfär och charm, och personalen i restaurangen, loungen och receptionen är de som höjer det ytterligare en nivå. Ganska enkelt toppen bra.

Allt var toppen. Över förväntningarna, vi åkte med barn och barnbarn och alla bara älskade skidåkningen, boendet och maten.