Bild

Eden Apartments

Cervinia

Gästbetyg

”Otroligt bekvämt boende med bästa läge, nära till allt. Egen balkong, rymligt med förvaring och superfräscht. Kan inte tänka mig ett bättre boende i Cervinia!” Anna, Stockholm - mar 2023

”Fantastisk vistelse, superläge, rent och fräscht. Kan verkligen inte klaga på något, en riktigt mysig och bekväm lägenhet.” Angelika Kesku - feb 2024

Skidlift

150 m

Skidbuss

0 m

Centrum

0 m

Från 12 800 kr/person

Inkl flyg & boende

Priset avser:

Avresa från Landvetter Airport 2025-01-11 och boende i tvårumslägenhet

Eden Apartments - lyxiga lägenheter mitt i byn 

Eden Apartments erbjuder Cervinias bäst belägna lägenheter mitt i byn med bara ett stenkast från liftar, restauranger och barer. Lägenheterna totalrenoverades 2020 i typisk Aosta-stil med en lyxig touch av marmor och valnöt.

Lägenheterna rymmer mellan 2 till 6 personer, alla med sovrum, matplats, vardagsrum, TV, badrum och kök. I alla lägenheter ingår dessutom sänglinnen och handdukar, slutstädning samt gratis Wi-Fi i alla rum. 

Eden Apartments har total tre lägenheter. Två lägenheter för upp till 4 personer och en lägenhet för upp till 6 personer. De två mindre lägenheterna går att slå ihop till en om så önskas. 

Därför skall du välja Eden Apartments

Våra egna lägenheter
Familjevänligt
Nyrenoverat
Fantastiskt läge
Hög standard
Liftnära
Utrustat kök
Mitt på huvudgatan

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
150 m
Centrum
0 m
Skidbuss
0 m
Balkong på vissa rum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hårtork
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Eden Apartments

Tvårumslägenhet - 30 m2

2–4-bäddslägenhet. Två rum, ett rum med dubbelsäng (180x200 cm) och ett vardagsrum/kök med en våningssäng (2 st 90x200 cm), dusch, WC, TV med satellitkanaler, hårtork och gratis Wi-Fi.

Fyrarumslägenhet - 64 m2

4-6-bäddslägenhet. Fyra rum, separat kök, två rum med dubbelsängar (180x200 cm), ett rum med våningssäng (2 st 90x200 cm), vardagsrum med matbord och soffa samt 2 badrum, TV med satellitkanaler, hårtork och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
0 / 5
0 omdömen

Otroligt bekvämt boende med bästa läge, nära till allt. Egen balkong, rymligt med förvaring och superfräscht. Kan inte tänka mig ett bättre boende i Cervinia!

Fantastisk vistelse, superläge, rent och fräscht. Kan verkligen inte klaga på något, en riktigt mysig och bekväm lägenhet.