Utbilda dig till guide i Alperna!

Spendera vintern omgiven av alptoppar, sköna människor och fantastiska upplevelser. Reseledaryrket är fyllt av spännande stunder och arbetsuppgifter som ger dig värdefulla erfarenheter och fina meriter inför framtiden. 

Som reseledare får du chansen att träffa nya människor och arbeta med positiva kollegor i en otroligt vacker miljö. Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledare och våra kurser ger dig branschens bästa förutsättningar att lyckas. 

Låter det spännande? Då ska du söka till vinterns reseledarkurs som arrangeras under 8 dagar i österrikiska Bad Gastein. Under veckan får du prova på reseledarrollens olika moment individuellt och i grupp. Ta chansen - drömjobbet kan bli ditt!

Därför skall du välja vår kurs:

  • Bäst rykte i reseindustrin
  • Åtta dagars effektiv utbildning
  • Möjlighet att jobba som reseledare både vinter och sommar
  • Spännande upplevelser i unika miljöer
  • Seriös utbildning med professionella kursledare
  • Fina meriter inför framtiden

 Läs mer om kursen →

Arbeta som skidinstruktör

Skidinstruktörsutbilding i Alperna

Skidläraryrket kombinerar sport, ledarskap och pedagogik ofta i en multinationell miljö. Vi arrangerar en mycket efterfrågad Steg 1-utbildning i Alperna. Efter denna utbildning har du direkt möjlighet att kunna arbeta som skidlärare.

Därför ska du välja STS Alpresors skidinstruktörsutbildning:

  • Bäst rykte i reseindustrin
  • Kombinerar jobb och skidåkning
  • Möjlighet till anställning som skidlärare

Möt några av våra reseledare

Axel Emanuelsson

Att få jobba som reseledare för STS Alpresor i Bad Gastein är det bästa jag någonsin har gjort. Jag har utvecklats och vuxit på så många olika plan och fått vänner för livet på vägen. Att kombinera skidåkning och jobb på detta sätt är det absolut ultimata.

 

Iselinn Tho Tønjum

- Att arbeta som reseledare är det bästa säsongsjobbet jag någonsin haft. Jag har utvecklats enormt och lärt mig att planera och samarbeta med nya människor. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet otroligt spännande. Att få vara i Alperna och njuta av de fantastiska landskapet på arbetstid är såklart ett extra plus.

 

Simon Svedin

- De åren jag har jobbat för STS Alpresor har varit en utvecklingsresa utan dess like. Att få arbeta med nöjda gäster, trevliga samarbetspartners och fantastiska kollegor är både stimulerande och väldigt roligt, att man sedan har Alperna som arbetsplats gör inte saken sämre direkt!

 

Vill du jobba som reseledare?

Skicka in din ansökan