Mountain Yoga i Cervinia

Träna yoga i mäktig alpmiljö

Vidga dina vyer och följ med på en aktiv resa för alla sinnen. Om det är någon plats på jorden som ger dig ett inre lugn så är det i Alpernas sagolika miljöer. Den höga kristallklara alpluften ger massor av ny energi och en enorm frihetskänsla. Under resan kombinerar vi vackra vandringar med skön yoga, meditation, föreläsningar och god hälsosam mat.

  • Kombinera yoga med vandring
  • Yogapass, meditation & rörlighet
  • Inspirerande föreläsningar
  • God mat och bekvämt boende

 

 

Vad händer under yogaresan?

Under veckan vandrar vi tillsammans med erfarna guider och upptäcker Cervinias vackra dalgångar. Varje dag inleds med förstärkt frukost och sedan gemensam genomgång av dagens upplägg. Därefter ger vi oss ut i naturen och vandrar i alpin miljö mellan olika dalar och upp till mäktiga toppar.  Under vandringarna stannar vi till på vackra platser och yogar med bergen som kuliss. Luncherna avnjuter vi ute i det gröna eller på någon av alla trevliga lokala hyttor. Under veckan får vi prova på olika typer av yoga, från stärkande Hatha yoga till flödande Vinyasa och avslappnande Yin. Alla pass leds av våra duktiga yogainstruktörer och det krävs ingen tidigare erfarenhet. Under veckan hålls även en föreläsning om hur yogan kan hjälpa dig att skapa en bättre balans i livet. 

Efter en dag i bergen vilar vi benen på en mysig uteservering i solen eller mjuka upp stela muskler med ett skönt yogapass. Hela resan fokuserar på att hitta en skön balans, utan pekpinnar. Att inleda dagen med morgonyoga behöver inte utesluta ett gott italienskt vin på eftermiddagen. Det bästa av två världar.

För vem passar resan?

Resan passar dig som vill lämna vardagsstressen hemma och njuta av en energigivande vecka med härliga vandringar, yoga, träning, inspirerande föreläsningar och god italiensk mat. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

Bekvämt boende

Vi bor bekvämt på Hotel Marmore, Hotel Breithorn eller Eden Apartments som ligger i hjärtat av byn. Här sover vi gott och njuter av en hälsosam frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens vandring. På kvällarna serveras en god middag tillagad på närproducerade råvaror av högsta kvalité.