Malin Vingeskog

Malin arbetar till vardags som tränare på Viksjö GK i Stockholm. Hon har en spelarbakgrund med flera år som proffs där hon bl.a. har tävlat på undertouren till Europatouren. Förutom golftränare är Malin utbildad idrottspsykologisk rådgivare och har en kandidatexamen i idrottsvetenskap. Malin är duktig på spelskills och och strategi som gör att du kan få ut det mesta av ditt spel på bana. Hon vill göra golfen så enkel som möjligt och se till att alla får tips för att utvecklas och nå sina mål på golfbanan! 

År 2024 tilldelades Malin ett stipendium från Prins Bertil och Prinsessan Lilians idrottsstiftelse. Stiftelsens ändamål är att främja svensk idrott genom stipendier till ledare och instruktörer för deras vidareutbildning.

 

Sebastian Vingeskog

Sebastian arbetar till vardags som sportchef på Saltsjöbadens GK. Han startade sin golfkarriär som tävlingsspelare och har tävlat flera säsonger på Nordiska touren. Förutom tävlingskarriär har han arbetat fem år som PGA utbildad tränare samt studerat till sig en masterexamen inom idrottsvetenskap på Gymnastik och idrottshögskolan. Med stort intresse för närspel och att få alla spelare att på ett enklare sätt ta sig runt golfbanan ser han fram emot att hjälpa er under resan till Bad Gastein!