Stort utbud av aktiviteter!

Runt hela dalen finns det ett stort utbud av aktiviteter under sommaren. Här kan du uppleva alltifrån klättring, tennis, bad och forsränning till mäktig sommarskidåkning på Plateau Rosas soliga glaciär (3 500 m ö h). Liftarna är öppna för skidåkning mellan den 29/6-9/9.

Boka våra populära arrangemang

Pubquiz - måndag

Testa dina kunskaper tillsammans med ditt resesällskap i vårt populära Pubquiz. Temat för kvällens frågor kan exempelvis vara Alperna, musik, kända personer etc. Vi samlas i baren på Hotel Marmore och njuter av något gott att dricka samtidigt som vi tävlar. 

 

Två-dagars guidad vandring!

Cervinia är verkligen ett vandringsparadis och vi rekommenderar alla att uppleva området på hög höjd. Om du inte vill följa med på en hel veckas vandring så erbjuder vi ett två-dagars program med guide. I vandringarna ingår förutom transporter och proffessionell guidning även tre goda luncher. Läs mer och se hela vandringsprogrammet här >>

 

Vinprovning på Les Crêtes

Följ med på en trevlig utflykt till Les Crêtes - en av Aosta-dalens främsta vinhus. Vingården ligger knappt en timme med buss från Cervinia.  Här har familjen Charrère odlat vin i ett par hundra år och idag hittar man kända druvsorter såsom Chardonnay och Pinot Noir men även flera regionaltypiska sorter som Fumin, Cornalin och Mayolet (alla röda) som tillsammans med Petit rouge utgör grunden till dalens mest producerade rödvin Torrette. Under vårt besök provar vi flera olika sorter av vita och röda viner och lär oss mer om dalens vinproduktion. Innan vi åker tillbaka till Cervinia tillbringar vi eftermiddagen i Aosta stad som är "huvudstaden" i regionen Aostadalen. 

 

Veckoschema för våra utflykter & aktiviteter

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller otjänligt väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Söndag Guidad rundtur i Cervinia Promenad med reseledare
Måndag Milano Heldagsutflykt
Pubquiz Frågesport på Hotel Marmore
Tisdag Turin Heldagsutflykt
Onsdag Aosta Stad Dagsutflykt
Vinprovning på Les Crêtes och besök i Aosta Stad Dagsutflykt
Torsdag Comosjön Heldagsutflykt
Fredag Coumayeur/Punta Hellbronner Dagsutflykt
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Ring oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.
Du vet väl att du kan spara upp till 100 kronor per person om du förbokar arrangemang och utflykter inför resan?