Golf- & Vandringsresa

Just nu: spara upp till 4 500 kr

Alla middagar ingår + 1 000 kr boka-tidigt rabatt

Spara upp till 4 500 kr

Alla middagar ingår + 1 000 kr extra rabatt

Uppge kod

SOMMAR-1000

Uppge kod

SOMMAR-1000

Kombinera golf med vandring

Upplev Cervinias fantastiska natur under denna golf- och vandringsvecka. Under veckan får vi spela några av norra Italiens mest välkända golfbanor samtidigt som vi njuter av vandring i världsklass, föreläsningar, god mat och en riktigt härlig gemenskap.

  • Två dagar golf och tre dagar vandring 
  • Inspirerande föreläsning 
  • Passar dig som vill ha en aktiv semester 
  • Utbildade PGA-instruktörer

Golf- & vandringsresan arrangeras v. 34 (15-22 augusti)

Vad händer under resan?

Veckan bjuder på totalt två dagar golf och tre dagar vandring. Därutöver erbjuds även en föreläsning med inriktning på mental styrka och fokus. En av golfrundorna kommer vi att spela på Europas högst belägna 18-håls bana, Golf Club Cervinio. Runda två tar vi oss till en av Italiens mest prisade banor, Bella. Med oss under resan har vi två PGA-utbildade instruktörer. Tillsammans kommer de att ge sina bästa tips och trix för hur vi som golfare ska få ut mesta möjliga potential i vårt golfspel. Genom inspirerande föreläsningar och fantastisk golf kommer de visa på hur vi med enkla medel kan utvecklas såväl spelmässigt som personligt.

Våra vandringar är av enklare karaktär där vi går ca 8-12 km och 300- 800 höjdmeter per dag. Tillsammans får vi uppleva vykortsliknande områden och under vandringarna stannar vi till för att avnjuta en härlig lunch på någon av dalens restauranger. Turerna avslutas i Cervinia med något svalkande på en av solterrasserna innan vi gör oss redo för kvällens härliga middag. 

Varför spela golf och vandra i Cervinia?

Cervinia erbjuder en svårslagen kombination med bekväma boenden, bra mat och ett stort aktivitetsutbud. Klimatet i augusti är varmt och behagligt med mindre nederbörd än under de tidigare sommarmånaderna vilket gör att det lämpar sig perfekt för golf. Sceneriet i kombination med banor i världsklass kommer att ge en upplevelse ni sent kommer glömma. 

Boka tidigt - spara upp till 4 500 kr

Under v.19-25 och v.33-40 får du 1 000 kr rabatt/person. Dessutom ingår resans alla middagar (värde upp till 3 500 kr).

Ange kod: SOMMAR-1000 vid bokning.

Guiden tipsar!

"Under er lediga dag rekommenderar jag att följa med på någon av våra dagsutflykter. På onsdagar kan ni välja mellan en dagstur till Aosta stad eller vinprovning i Les Crêtes!"

Läs mer här »