NYHET!

Två-dagars vandring

Preliminärt veckoprogram - Två-dagars vandring

Arrangemangen/utflykterna som har en *är frivilliga och sker mot tillägg. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i. 

Säkerheten går alltid först och vi kommer att anpassa vandringarna efter de förutsättningar som gäller från dag till dag. Transporter och linbaneturer kan ersättas med andra alternativ beroende på väder och vind. Det är därför viktigt att veta att programmet som ni finner nedan inte alltid stämmer överens med hur vi i verkligheten väljer att vandra under veckan. Reser du med barn krävs det att barnet är över 12 år för att delta i Alpin vandring.  Nedan följer ett preliminärt program.

Dag 1 – Lördag

Flyg från Sverige. Vi ankommer till Bad Gastein och checkar in på hotellet. Idag kan du njuta av en promenad på egen hand och varför inte en lunch på Jagdstube på Hotel Salzburger Hof. På kvällen väntar en god middag.

Dag 2 – Söndag

På morgonen njuter vi av den goda frukostbuffén innan det är dags för välkomstmöte och genomgång av dagens program. Kort gruppindelning innan det är dags för veckans första vandring, detta är en dalvandring i lagom kuperad terräng som ger kroppen möjlighet att anpassa sig till den höga höjden. Vi tar lunch på Cafe Gamskar (ingår) innan vi fortsätter tillbaka till Bad Gastein för veckans första After Walk. På kvällen är det middag och underhållning på hotellet. Vandringstid (inkl. lunch): ca 6 timmar. 

Dag 3 – Måndag

Genomgång av dagens vandringar och gruppindelning. Idag tar vi oss med buss till Schlossalm och där tar vi den nybyggda liften upp för berget. På vägen njuter vi av utsikten och möts av nyfikna murmeldjur. Lunchen intas på trevliga Hofgasteinerhaus. Väl tillbaka i Bad Gastein är det After Walk, bastubad och ev. massage* på hotellet. Senare testar vi våra kunskaper i ett Pubquiz* tillsammans med våra vandringskamrater. Vandringstid (inkl lunch): ca 6 timmar.