Vandrings- och träningsresa

Öppet köp på alla våra resor

För din trygghet har vi just nu öppet köp på alla våra sommar- och vandringsresor.

Öppet köp på alla resor

För din trygghet har vi just nu öppet köp på alla våra sommar- och vandringsresor.

Aktiv semester i Bad Gastein

Bad Gastein är den ultimata platsen för en aktiv semester i naturen. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv som inbjuder till fantastiska vandringar och olika träningsaktiviteter. Detta är en resa för dig som vill kombinera vandring i alpin miljö med olika typer av träningspass, allt från löpning och styrka till mer teknikbaserade pass med officiell  Vasaloppscoach.

  • 3 dagar alpin vandring
  • Löp- och träningspass
  • Passar dig som vill ha en aktiv semester
  • Officiell Vasaloppscoach

Vandrings- och träningsveckan arrangeras vecka 27 (27 juni - 4 juli)

 

Vad händer under resan?

Veckan kombinerar Alpin vandring med olika typer av tränings- och löppass i fantastiska miljöer. Vandringarna är av medelsvår karaktär där vi går mellan 8-12 km och tar ca 450-800 höjdmeter per dag. Tillsammans får vi uppleva vykortsliknande områden och varje dag stannar vi till för att avnjuta en härlig lunch på någon av dalens mysiga hüttor. Under våra träningsdagar kommer vi köra ett löppass inriktat på teknik samt en längre löptur i lugnare tempo. Det kommer även vara flertalet träningspass under veckan som inriktar sig mot styrka och rörlighet. Hela resan leds av Håkon som är officiell Vasaloppscoach och våra duktiga vandringsguider.

Varför vandra och träna i Bad Gastein?

Bad Gastein erbjuder med sitt perfekta läge vid Alpernas största nationalpark Hohe Tauern en oslagbar kombination av aktiviteter, naturupplevelser och avkopplande spa- och thermalbad. Terrängen är lika fantastisk som den är skiftande, den ena dagen är inte den andra lik och varje dag bjuder på nya utmaningar och vyer. Våra utvalda boenden håller hög klass och erbjuder dessutom perfekta träningsmöjligheter såväl inom- som utomhus.

För vem passar resan?

Denna resa passar dig som vill ha en aktiv och energifylld semester. Kombinationen mellan vandring och träning gör veckan omväxlande och varje dag bjuder på något nytt. Träningen och vandringarna är av medelsvår karaktär men en god grundkondition från vardaglig träning krävs för att kunna delta i programmet. Varje dag utmanar du kroppen med fysisk aktivitet men fokus ligger på upplevelser och gemenskap där vi utöver att vara aktiva gärna slår oss ned för att äta och dricka gott i nya vänners sällskap.

Bekvämt boende

Vi bor bekvämt på Hotel Eden Rock***+, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott och njuter av en stor frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens aktiviteter. På kvällarna serveras en god middag gjort på närproducerade råvaror av högsta kvalité.

Guiden tipsar!

"Under er lediga dag rekommenderar jag att följa med på någon av våra dagsutflykter. På onsdagar kan ni välja mellan en dagstur till natursköna Zell am See eller kanalernas Venedig"

Läs mer här »