Golf- och vandringsresa

Golf- & vandringsresa till Bad Gastein

Upplev Bad Gasteins fantastiska natur under denna golf- och vandringsvecka. Under veckan får vi spela några av Österrikes vackraste golfbanor samtidigt som vi njuter av vackra vandringar med guide, god mat och en riktigt härlig gemenskap.

  • Tre dagar golfspel på olika golfbanor
  • Två dagar vandring med guide
  • Passar dig som vill ha en aktiv semester 
  • Fokus på god mat & härlig gemenskap

Vad händer under resan?

Veckan bjuder på totalt tre dagar golf och två dagar vandring. Vi kommer spela på tre olika golfbanor med olika karaktär. En av våra golfrundor kommer att spelas på anrika Golfclub Gastein. Vi kommer även spela på två mästerskapsbanor, Radstadt GC i Tauern-regionen samt Golfclub Zell am See – Kaprun.

Våra vandringar är av enkel karaktär och vi går ca 6-10 km och 50-300 höjdmeter per dag. Tillsammans får vi uppleva vykortsliknande områden och under vandringarna stannar vi till för att avnjuta en härlig lunch på någon av dalens alla mysiga hüttor. Turerna avslutas i Bad Gastein med något svalkande på Silver Bullets terrass innan vi gör oss redo för kvällens härliga middag. 

Varför spela golf och vandra i Bad Gastein?

Bad Gastein erbjuder en svårslagen kombination med bekväma boenden, bra mat och ett stort aktivitetsutbud. Klimatet i augusti är varmt och behagligt med mindre nederbörd än under de tidigare sommarmånaderna vilket gör att det lämpar sig perfekt för golf. Under veckan får vi möjlighet att vara aktiva i en sagolik alpmiljö för att därefter koppla av med yoga och wellness i hotellets spa- och relaxavdelningar.

För vem passar resan?

Resan passar dig som vill uppleva Alpernas vackra natur med en kombination av golf och vandring. Veckoprogrammet är omväxlande och varje dag bjuder oss på något nytt. Se våra förslag på utrustning →

Boende

Vi bor bekvämt på välkända Hotel Salzburger Hof **** deluxe. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en stor frukostbuffé innan vi ger oss ut för dagens aktivitet. Hotellet erbjuder två stycken pool- och spaanläggningar och på kvällarna serveras dess omtalade femrätters middagar.