Träningsvecka

Kombinera vackra vandringar med yoga & stärkande träningspass

Sista chansen: spara upp till 4 500 kr

Alla middagar ingår + 1 000 kr boka-tidigt rabatt - boka före 28/2!

Spara upp till 4 500 kr

Alla middagar ingår + 1 000 kr extra-rabatt - boka före 28/2!

Uppge kod

SOMMAR-1000

Uppge kod

SOMMAR-1000

Träningsvecka i Bad Gastein

Häng med på en inspirerande tränings- och vandringsresa och upplev såväl puls- som alptoppar, grönskande alpängar och kurortens varma källor. Veckan innehåller en härlig mix av stärkande tränings- och yogapass, alpina vandringar, gemenskap och total avkoppling!

Vad händer under resan?

Veckan bjuder på en blandning av vandring, träning och yoga. Vandringarna är av medelsvår karaktär och vi går ca 8-10 km och 300-500 höjdmeter per dag. Tillsammans får vi uppleva vykortsliknande områden och varje dag stannar vi till för att avnjuta en härlig lunch på någon av dalens alla mysiga hüttor. Turerna avslutas i Bad Gastein med något svalkande på Silver Bullets terrass innan vi gör oss redo för eftermiddagens träningspass och kvällens härliga middag. Se mer om veckoprogrammet här.

Varför vandra och träna i Bad Gastein?

Bad Gastein erbjuder med sitt perfekta läge vid Alpernas största nationalpark Hohe Tauern en oslagbar kombination av aktiviteter, naturupplevelser och avkopplande spa-bad. Våra utvalda boenden håller hög klass och erbjuder dessutom perfekta träningsmöjligheter såväl inom- som utomhus.

För vem passar resan?

Denna resa passar dig som vill ha en aktiv och energifylld semester. Kombinationen mellan vandring och träning gör veckan omväxlande och varje dag bjuder på något nytt. Träningen och vandringarna är av enklare till medelsvår karaktär men en viss grundkondition krävs för att kunna delta i programmet. Varje dag utmanar du kroppen med fysisk aktivitet men fokus ligger på upplevelser och gemenskap där vi utöver att vara aktiva gärna slår oss ned för att äta och dricka gott i nya vänners sällskap.

Boende

Vi bor bekvämt på något av våra moderna hotell, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en god frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens tur. För er som bor på Hotel Salzburger Hof erbjuds dessutom två stycken pool- och spaanläggningar.

Resan arrangeras tillsammans med:

Detta ingår i resans pris:

Prisexempel 7/9

Dubbelrum på Hotel Eden Rock ***+

Pris fr 10 550 kr

Dubbelrum på Hotel Salzburger Hof **** 

Pris fr 12 300 kr

Veckans intsruktör

Elin Andersson

Elin jobbar som fysioterapeut och instruktör på Westcoast Elite i Göteborg. Hon är specialiserad inom det ortopediska och idrottsmedicinska området och har arbetat med friskvård och hälsa sedan 2003. Under veckan kommer Elin att leda våra funktionella tränings- och rörlighetspass.