Våra instruktörer

Instruktörer och ledare under yogaresan

Mountain Yoga Week leds av ett härligt gäng instruktörer, ledare och inspiratörer som kommer göra allt de kan för att du ska få ut det mesta och det bästa av resan. Huvudinstruktör under veckan är Miranda Ericsson. Nedan kan du läsa mer om alla instruktörer.

Miranda Ericsson

Miranda är lic. löpcoach, gruppträningsinstruktör och yogalärare inom Global Yoga. Hon trivs bäst bland bergen och har följt med som ledare och instruktör på flertalet träningsresor till Alperna. Hon älskar skidåkning, men har upptäckt att det finns massor av roligt att göra i Alperna även på sommaren. Under veckan kommer Miranda att hålla i yogapass både ute på berget och på yogamattan. 

 

Mikael Sjögren

Mikael har sedan 10 år, sin grund i Hatha- och Vinyasa-yogan. Han har ett kravlöst men samtidigt djupt förhållningssätt till yogan som livspraktik. Han förmedlar yogans filosofiska bredd och syfte på ett vardagligt sätt. Fokuset på passen är just att hitta fokus genom röreslseflöden, andning och meditation. Varje pass ser lite annorlunda ut i flöde eller guidning vilket gör varje pass till en liten berättelse. Passen anpassas efter behov till både nybörjare eller mer vana yogis.

 

Karin Häggbring

Karin är Friskisledare sedan 2004 och leder idag både yoga och jympa i olika intensiteter. Karin älskar dynamiken i att få varva hårdare träning med mjukare, mer meditativa och avstressande pass. Hon tror på träning som kombinerar kunskap och erfarenhet med en avslappnad och tillåtande attityd. När hon inte tränar återfinns hon sannolikt i skogen med hund och barn eller i ett coachande samtal.

 

Gunilla Glännå

Gunilla är licensierad yogainstruktör och leder även annan gruppträning i olika former. Sedan 10 år leder hon yoga och har varit med som instruktör på ett flertal träningsresor som gärna får innehålla uteaktiviteter som vandring och skidåkning. Hon brinner för hälsa och välmående på alla plan och menar att yogan ger dig inte bara energi utan gör dig också lugn, sansad och smart.

 

Maria Sörqvist

Maria är yogalärare till vardags och hon undervisar även i flera Les Mills koncept. Hon har varit med sedan starten på Alpresors Yoga/ Vandringsresir och älskar kombinationen: vandring/rörlighet i underskön miljö! Roligt att veta är att Maria spelat bandy och tar sig ett dopp varje morgon året om. 

 

Pernilla Holmgren 

Pernilla har jobbat som instruktör sedan år 2000 med olika typer av gruppträning. 2002 gick hon sin första yogautbildning och har sedan dess undervisat yoga och vidareutbildat sig med jämna mellanrum både inom yoga och andra träningsformer. Just nu instruerar hon vinyasayoga, yinyoga och Bodybalance som hon älskar väldigt mycket!