Golf-och vandringsresor i Alperna

I sommar erbjuder vi flera golf- & vandringsresor till Bad Gastein. Under veckan får du möjlighet att kombinera tre dagars golfspel på några av Österrikes vackraste golfbanor med två dagars vandring i fantastiska miljöer. Under resan är det även stort fokus på god mat, gemenskap och förstklassigt boende på Hotel Salzburger Hof. Läs mer nedan.

 

Golf- och vandringsresa

Upplev Bad Gasteins fantastiska natur under denna golf- och vandringsvecka. Veckan bjuder på totalt tre dagar golf och två dagar vandring. Vi kommer spela på tre olika golfbanor med olika karaktär. En av våra golfrundor kommer att spelas på anrika Golfclub Gastein. Vi kommer även spela på två mästerskapsbanor, Radstadt GC i Tauern-regionen samt Golfclub Zell am See – Kaprun.

Golf-och vandringsresa med Pro

Under veckan får vi spela några av Österrikes vackraste golfbanor med Pro samtidigt som vi njuter av vandring i världsklass, yoga, föreläsningar, god mat och en riktigt härlig gemenskap. Med oss under resan finns Anna Berglund. Tillsammans kommer hon att ge sina bästa tips för hur vi som golfare ska få ut mesta möjliga potential och glädje i vårt golfspel.