Golf:

För dig som önskar ta med din egen golfbag på flyget så finns det möjlighet att göra detta. Notera att detta måste meddelas vid bokningstillfället och att det eventuellt tillkommer en extra avgift från flygbolaget.

För dig som istället önskar hyra golfutrustning på plats så finns möjlighet till detta mot en extra kostnad på 1950 kr (golfbag inkl. vagn). Detta meddelas i samband med bokning.

Kontakta oss på info@alpresor.se så hjälper vi dig.

Vandring:

Skor: Vi kommer att gå mycket och på olika underlag, alltifrån asfalt och grus till rena naturstigar. Ett par bekväma promenadskor med grövre sula är därför bättre än tunnare joggingskor.

Klädsel: Räkna med att det kan bli alla möjliga slags väder, allt ifrån sol och värme, till blåst och regn. Det finns ett flertal olika funktionsplagg att välja på hos sporthandlaren. Dessa har som funktion att transportera bort fukt från kroppen och hålla kroppen torr och varm. Dessutom kan en vind- och regn skyddande jacka eller en regncape vara en bra investering. En mössa av något slag är bra att ha både mot regn och mot sol.

Ryggsäck: Mycket bra att ha med sig för får plats med extra kläder, vattenflaska m.m.

Vatten: Det är viktigt att man hela tiden fyller på vätskeförrådet i kroppen. Tag med vattenflaska på vandringarna.

Solskydd: På hög höjd i Alperna lyser solen lika stark som vid Medelhavet. Det är därför viktigt att ha med sig solskydd.