Golf, yoga och vandringsresa

Golf, vandring och yoga i en oslagbar kombination!

Upplev Bad Gasteins fantastiska natur under denna golf-, yoga och vandringsvecka. Under veckan får vi spela några av Österrikes vackraste golfbanor samtidigt som vi njuter av vandring i världsklass, yoga, föreläsningar, god mat och en riktigt härlig gemenskap.

 • Tre dagar golf och två dagar vandring 
 • Yogapass samt en inspirerande föreläsning 
 • Passar dig som vill ha en aktiv semester 
 • Utbildade PGA-instruktörer

Vad händer under resan?

Veckan bjuder på totalt tre dagar golf och två dagar vandring. Därutöver erbjuds även flera yogapass samt en föreläsning med inriktning på mental styrka och fokus. En av våra golfrundor kommer att spelas på anrika Golfclub Gastein. För de övriga två beger vi oss ut ur Gasteinerdalen till mästerskapsbanan Golfclub Zell am See – Kaprun där vi får testa på deras två 18-håls banor. Med oss under resan finns Anna Berglund samt Pia Evertsson. Tillsammans kommer de att ge sina bästa tips för hur vi som golfare ska få ut mesta möjliga potential och glädje i vårt golfspel. Genom inspirerande föreläsningar, avkopplande yoga och härlig golf kommer de visa på hur vi med enkla medel kan utvecklas såväl spelmässigt som personligt.

Läs mer om våra golfinstruktörer här »

Våra vandringar är av enkel karaktär och vi går ca 6-10 km och 50-300 höjdmeter per dag. Tillsammans får vi uppleva vykortsliknande områden och under vandringarna stannar vi till för att avnjuta en härlig lunch på någon av dalens alla mysiga hüttor. Turerna avslutas i Bad Gastein med något svalkande på Silver Bullets terrass innan vi gör oss redo för kvällens härliga middag. 

Varför spela golf och vandra i Bad Gastein?

Bad Gastein erbjuder en svårslagen kombination med bekväma boenden, bra mat och ett stort aktivitetsutbud. Klimatet i augusti är varmt och behagligt med mindre nederbörd än under de tidigare sommarmånaderna vilket gör att det lämpar sig perfekt för golf. Under veckan får vi möjlighet att vara aktiva i en sagolik alpmiljö för att därefter koppla av med yoga och wellness i hotellets spa- och relaxavdelningar.

För vem passar resan?

Resan passar dig som vill uppleva Alpernas vackra natur med en kombination av golf och vandring. Veckoprogrammet är omväxlande och varje dag bjuder oss på något nytt. Se våra förslag på utrustning →

Boende

Vi bor bekvämt på välkända Hotel Salzburger Hof **** deluxe. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en stor frukostbuffé innan vi ger oss ut för dagens aktivitet. Hotellet erbjuder två stycken pool- och spaanläggningar och på kvällarna serveras dess omtalade femrätters middagar.

Detta ingår i golfresan - avresa 27/7:

  • Flyg t/r från Göteborg, Malmö eller Stockholm
  • Del i dubbelrum på Hotel Salzburger Hof ****+
  • Stor frukostbuffé i 7 dagar
  • 3 st golfrundor inkl. transporter
  • 2 st vandringar inkl. transporter och luncher
  • Yogaklasser
  • Föreläsning med fokus på mental styrka

Pris 15 995 kr* / person

* Transfer 355 kr
* Transport av golfbag 500 kr
* Enkelrumstillägg 1 000 kr

Ring för att boka din resa:
  0771-20 20 20