Cykelresor med STS Alpresor

I sommar erbjuder vi en rad olika cykelresor till Alperna. Följ med på en renodlad e-Mountainbike kombinera el-cykling med vandring under Bike & Hike Week, eller varför inte prova på det bästa Alperna har att erbjuda genom att åka med på vår Bike, Hike & Ski week?

Bike & Hike Week i Bad Gastein

Med sitt perfekta läge, precis vid Alpernas största nationalpark Hohe Tauern, erbjuder kurorten Bad Gastein en unik naturupplevelse. Området betraktas som ett av Alpernas vackraste och med sitt stora utbud av vandrings- och cykelleder så finns det alltid något nytt att upptäcka. 

Bike & Hike Week i Cervinia

Högt upp i Aostadalen på gränsen till Schweiz hittar vi den italienska pärlan Cervinia. Orten är sedan länge en välbesökt skiddestination men på senare år har fler och fler även fått upp ögonen för att besöka Cervinia under sommaren för att framförallt vandra och cykla.

NYHET

Bike, Hike & Ski Week i Cervinia

Bike, Hike & Ski är en fullmatad vecka som innehåller det bästa Cervinia har att erbjuda under sommaren. E-mountainbike,  vandring och skidåkning kombineras med härlig gemenskap, god italiensk mat och fantastiska naturupplevelser. Detta är en resa för dig som vill ha en omväxlande semester, maxat med aktivitet.

e-Mountainbike Week i Bad Gastein

Upptäck Bad Gastein på ett nytt och spännande sätt. Under e-Mountainbike Week utforska vi Gasteinerdalens guldkorn från sadeln på varsin el-mountainbike. Elcyklar har sedan ett par år tillbaka tagit världen med storm och om det är någonstans den når sin fulla potenial så är det i Alperna.