Aktiviteter i Champoluc

Äventyr och avkoppling i Champoluc

Under sommaren erbjuder Champoluc både äventyr och avkoppling, och det finns mängder av olika aktiviteter att välja mellan under veckan. Här finns allt från cykling i otrolig natur, till padel och golf omgivna av de mäktiga bergsmassiven. Det finns också vackra parker med promenadstråk och äventyrsparker för de yngre. Eller varför inte spendera en eftermiddag på lyxiga Monterosa Spa för total avkoppling? Sommaren i Champoluc har något för alla! 

Vinprovning – måndag

Vad är en vecka i vinets hemland Italien utan en vinprovning? På Hotel Castor har vi en vinprovning tillsammans med hotellets ägare Herman och Beatrice som kommer att berätta om Italiens och Aostadalens vinproduktion. Vi provsmakar 6 olika viner med lokala druvor som exempelvis Fumin, likväl som andra viner från norra italien. Till vinprovningen serveras italienska delikatesser i form av ost och charkuterier.

pris per person

fr 565 kr
Lägg till i bokning

Golfspel bland bergen

Bara 15 minuter från Champolucs centrum ligger en fantastisk 9-hålsbana, omgiven av bergen och den vackra naturen. Banan breder ut sig längs med floden Évançon som rinner genom Champoluc, med kristallblått vatten från glaciären. Att kombinera golf med den fantastiska alpmiljön är en upplevelse utöver det vanliga.

Padel på nya höjder

Får du inte nog av motion uppe i bergen har det nyligen byggts upp två helt nya padelbanor mitt i Champoluc. Kombinationen av att spela padel, samtidigt som man är omgiven av de mäktiga bergsmassiven, är en mäktig upplevelse. Banorna är även upplysta på kvällen, så vill man spela en kvällspadel kan man avsluta dagen här.

Öppnar 27 juni!

Spa & wellness

Koppla av på spa efter en lång dag av vandring i bergen. Utöver spa-avdelningen på Hotel Breithorn finns det även en spa-anläggning bara 10 minuters promenad från hotellet. Monterosa Spa ligger vid foten av Monte Rosa-massivet med fantastisk utsikt över naturen och bergen. Här kan du uppleva allt från termalbad till olika pooler, bastur, massage- och skönhetsbehandlingar.