Mat & nöje i Cervinia

Avslappnad afterwalk och mat i världsklass

 

Mat & nöje i Cervinia

I Cervinia är atmosfären avslappnad, gästfri och gemytlig. Här kan du lugnt strosa runt längs pittoreska gator och besöka mysiga uteserveringar, restauranger och små italienska boutiquer. Både turister och de lokala i byn dyrkar solen, fokus ligger på njutning och att "ta det piano". 

Italien är världsberömd för sin mat, och en resa till Cervinia innebär stort fokus på smakupplevelser. Här finns massor av matställen att upptäcka. 

 

Restauranger

Restaurang Hermitage

Elegant restaurang som prisats flera gånger för sin högklassiga mat. Testa några av de lokala specialiteterna eller njut av innovativa smaker. 

 

Lo Copa Pan

När mat blir konst! Här serveras enligt många Alpernas godaste mat, och restaurangen drivs av skid- och matpassionerade Mirko som i sig gör detta ställe värt att besöka. Smaka pastan med hjortfilé eller njut av stora charkfat med lokal ost och parmaskinka.

 

Sotto Zero

Kanske mest känd för sina utsökta pizzor är detta ett ställe värt att besöka. Restaurangen har flera gånger vunnit pris för sin mat! 

 

Barer

Sound Club

Populär nattklubb som kryllar av festsugna ungdomar. Liveband, DJ:s, temakvällar och mingelfotografer. Ni hör ju själva - detta är ett av Cervinias hetaste inneställen. 

 

Ymeletrob

En trevlig cocktailbar och grapperia. Ett lite lugnare val som passar perfekt efter en lång dag i naturen.

 

Lo Copa Pan

Lokalbornas favoritställe där stämningen alltid är hög. Mycket folk och bra musik. Baren ligger mitt i byn på gatuplan, med den populära restaurangen i källaren. 

 
NYHET

Grivola Lounge Bar -1 

Lounge bar -1 är en nyöppnad cocktailbar som ligger en trappa ner på Hotell Grivola. En trevlig bar med stora sällskapsutrymmen och en öppen brasa. Gin och Tonic är en av specialiteterna.