Mat & nöje i Cervinia

Rik mat- och vinkultur i Cervinia

I Cervinia är atmosfären avslappnad, gästvänlig och gemytlig. Här kan du strosa längs den pittoreska huvudgatan och besöka mysiga uteserveringar, restauranger och boutiquer. Både turister och lokalbefolkningen dyrkar solen, och fokus ligger på njutning och att "ta det piano". 

Observera att byn är som livligast juli-augusti. 

Fortsätt till:
» Restauranger
» Barer och klubbar

Restauranger

Restaurang Hermitage

Elegant restaurang som prisats flera gånger för sin högklassiga mat. Testa några av de lokala specialiteterna eller njut av innovativa smaker. 

 

Sotto Zero

Kanske mest känd för sina utsökta pizzor är detta ett ställe värt att besöka. Restaurangen har flera gånger vunnit pris för sin mat! 

 

Jour et Nuit

Bjuder på det bästa från det italienska köket. Missa inte STS Alpresors vinprovning som hålls här varje vecka. Här serveras utmärkt mat med ett bra urval av goda viner. Kött som tillagas i vedugn och hemlagad pasta är några av delikatesserna som erbjuds. 

 

Metzelet

Charmig restaurang med fantastisk vy över bergsmassiven. Här kan du njuta av klassisk italiensk mat med god dryck på den stora terrassen.

 

Bistro de L’abbe

Belägen bredvid den ikoniska kyrkan serveras enligt många Alpernas bästa fisk. Med sin klassiska Valdostansk mat är restaurangen en stor favorit bland besökare.

 

Barer & klubbar

Ymeletrob

En trevlig cocktailbar och grapperia. Ett lite lugnare val som passar perfekt efter en lång dag i naturen.

 

Tasty

Baren som lokalborna gillar att gå till serverar enklare tilltugg, fantastiskt gott kaffe men även underbara drinkar.