Mat & nöje i Cervinia

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30 april ingår alla resans middagar.

Spara upp till 3 500 kr/person

När du bokar din sommarresa före 30 april ingår alla resans middagar.

Rik mat- och vinkultur

I Cervinia är atmosfären avslappnad, gästvänlig och gemytlig. Här kan du lugnt strosa runt längs den pittoreska huvudgatan och besöka mysiga uteserveringar, restauranger och boutiquer. Både turister och lokalbefolkningen dyrkar solen, och fokus ligger på njutning och att "ta det piano". 

Fortsätt till:
» Restauranger
» Barer och klubbar

Restauranger

Restaurang Hermitage

Elegant restaurang som prisats flera gånger för sin högklassiga mat. Testa några av de lokala specialiteterna eller njut av innovativa smaker. 

 

Lo Copa Pan

När mat blir konst! Här serveras enligt många Alpernas godaste mat, och restaurangen drivs av skid- och matpassionerade Mirko som i sig gör detta ställe värt att besöka. Smaka pastan med hjortfilé eller njut av stora charkfat med lokal ost och parmaskinka.

 

Sotto Zero

Kanske mest känd för sina utsökta pizzor är detta ett ställe värt att besöka. Restaurangen har flera gånger vunnit pris för sin mat! 

 

Jour et Nuit

Bjuder på det bästa från det italienska köket. Missa inte STS Alpresors vinprovning som hålls här varje vecka. Här serveras utmärkt mat med ett bra urval av goda viner. Kött som tillagas i vedugn och hemlagad pasta är några av delikatesserna som erbjuds. 

 

Metzelet

Charmig restaurang med fantastisk vy över bergsmassiven. Här kan du njuta av klassisk italiensk mat med god dryck på den stora terrassen.

 

Bistro de L’abbe

Belägen bredvid den ikoniska kyrkan serveras enligt många Alpernas bästa fisk. Med sin klassiska Valdostansk mat är restaurangen en stor favorit bland besökare.

 

Barer & klubbar

Sound Club

Populär nattklubb som kryllar av festsugna ungdomar. Liveband, DJ:s, temakvällar och mingelfotografer. Ni hör ju själva - detta är ett av Cervinias hetaste inneställen. 

 

Ymeletrob

En trevlig cocktailbar och grapperia. Ett lite lugnare val som passar perfekt efter en lång dag i naturen.

 

Lo Copa Pan

Lokalbornas favoritställe där stämningen alltid är hög. Mycket folk och bra musik. Baren ligger mitt i byn på gatuplan, med den populära restaurangen i källaren. 

 
NYHET

Grivola Lounge Bar -1 

Lounge bar -1 är en nyöppnad cocktailbar som ligger en trappa ner på Hotell Grivola. En trevlig bar med stora sällskapsutrymmen och en öppen brasa. Gin och Tonic är en av specialiteterna. 

 

Tasty

Baren som lokalborna gillar att gå till serverar enklare tilltugg, fantastiskt gott kaffe men även underbara drinkar.