Städer längs vägen

Berlin

Berlin är kontrasternas huvudstad. Här blandas klassisk historia, storslagen arkitektur och konst med allt det senaste inom mode och trender. (Ingår i resans pris).

Dresden

Den berömda barockstaden Dresden som bombades näst intill ruiner under andra världskrigets slutfas.  (Ingår i resans pris).

Prag

Tjeckiens huvudstad ligger vid floden Moldau vars gamla centrum ligger på Unescos världsarvslista sedan 1992.  (Ingår i resans pris).

Bad Gastein

Gasteinerdalen och Bad Gastein som är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern har av många utsetts till Österrikes vackraste naturområden. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen som inbjuder till många olika vandringar, utflykter och aktiviteter. 

Läs mer

Göttingen

Staden är främst känd som universitetsstad och för sina korsvirekshus från senare hälften av 1500-talet.  (Ingår i resans pris).

Läs mer

Praktiska tips

Bagage: Ditt bagage bör maximalt omfattas av en resväska samt ett litet handbagage som du kan ta med in i bussen. Under hemresan från Göttingen kommer du inte ha tillgång till din resväska, så lägg allt du behöver ha tillgång till i handbagaget. 

Läs mer om bussresan:

  • Översikt
  • Dagsprogram - Läs om programmet under resans 11 dagar.
  • Bussanslutning - Det finns bussanslutningar från 18 svenska städer.
  • Städer längs resan - Lär dig mer om städerna längs resan.
  • Resans hotell - Se vilka hotell vi kommer bo på under resan.